Лятото отново отлетя и времето навън захладня, което го прави супер подходящо за малък есенен оазис на верандата или във вътрешният двор! Есента е толкова богата на цветове, вкусове и предизвикателства, че ще е абсолютен пропуск да не се насладим на всичко което сезона предлага.

Есенната декорация, която ви предлагаме ще ви залее с топли цветове, уют, тикви, зеленина…и какво ли още не!

Не забравяйте, че влизаме в сезона на греяното вино и сладките приказки. Какъв по-празничен начин да посрещнете гостите си от красиво декорирана веранда, двор или входна врата?

Един от начините да постигнем уютен, релаксиращ кът навън, е добре познатият ни супер лежерен бохемски стил. Изобилие от меки тъкани, кожи, възглавнички, пуфове и плетени мебели, гарантирано ще ви настанят удобно за есенните приказки под звездите.

Окачените саксии с висящи цветя съвсем не са запазена марка за лятото! Има изобилие от увивни цъфтящи през есента красоти, които ще освежат есенното излъчване на дома.

Свещи, свещи, свещи! Много от тях, по възможност ароматни и в ефектни есенни цветове! С тях категорично може да прекалите в този сезон, защото…ами защото е по-студено и по-тъмно, а те решават и двата проблема стилно и романтично!

В САЩ например, един от задължителните елементи в есенната декорация на дома е сушената царевица. Точно така! Освен любимите оранжеви тикви, царевицата е предпочетена, защото добавя онзи слънчев, златен елемент в украсата, който леко ни унася в мечти за топлите летни вечери.

Направете си есенен венец! Ако не разполагате с голям двор или просторна веранда, направете си красив есенен венец, който да украси входната врата. Представете си…тъмни, земни нюанси, златисти отблясъци, пера, сухи цветя, сушени плодове…истинско есенно вълшебство на прага на дома!

„Циганското лято“, или топлата ранна есен е най-готиният момент за последен пикник сред природата. Плетени кошници с храна, карирани пъстри покривки, вино, топъл вятър и аромат на сено…какво друго ви трябва за да изпратите лятото и да посрещнете хладната, загадъчна есен!

Източник:https://www.elledecor.com/design-decorate/trends/g28518583/fall-porch-decor/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.