Все повече хора избират живот в автономна малки къщи, защо?

Сякаш излязохме от ерата на голямото и пищното, на къщи с размера на училища и прочие. Модерният човек, и имаме предвид всеки с прогресивно мислене, без оглед на възраст, се оттегля в малки кокетни къщи.

 Сигурно сте засичали предавания за търсачи на малки, дори мобилни къщи. Всеки предпочита да плаща наем или да изплаща парцел земя, вместо апартамент. Сякаш ни писна да сме наредени в кутийки и да живеем в множество.

Дървената къща, която ще ви покажем се намира на канадски остров и предлага фантастични гледки!

Макар малка, тя има всичко, което вълнува едно модерно домакинство. Конструирана е като малък лофт, като на второто ниво се намира спалнята. Всекидневната кухнята и банята се намират точно отдолу.

Въпреки малката си площ, къщата разполага с огромна дървена веранда, която се слива с пейзажа наоколо.

Къщата разполага с големи прозорци, много естествена светлина, а вечер, разчита на хитро спотово осветление и романтични гирлянди от ел. крушки!

В дървената къща, ще откриете напълно оборудвана кухня с всички необходими електроуреди.

Банята обикновено е компактна и тоалетната е вътре. Можете обаче да си изградите външен душ, а защо не и топла вана или малка сауна в съседство.

Къща с малка площ, няма достатъчно място за съхранение на вещи! Поне това е общоприетото схващане. В модерната малка къща обаче, са забъркани много хитри и скрити инженерни решения, които ще поберат всичко, а мястото ще изглежда спретнато.

Тези оптимизации, са направени още при проектирането на малката къща и ви гарантират супер дискретно присъствие- плъзгащи се врати и плотове; дивани с ракла; стълби с вградени шкафове или чекмеджета.

Истината е, че малката къща, може да ви даде автономност и повече свобода в личен план. Съвременните дизайнери са помислили за абсолютно всяко удобство, така лудницата на жилищните блокове и града може да оставите в миналото!

Източник:https://www.decoist.com/tiny-cabin-ocean-views/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.