Често ли се чувствате ограничени от пространството, което обитавате? Вероятността леглото ви да е част от проблема е голяма! Стандартната спалня, изяжда много полезна площ у дома. ЗАмисляли ли сте се за окачено легло? Ако сте фенове на малките апартаменти, които се декорират лесно, евтино и резултатът е кокетно и уютно местенце, то тази статия е точно за вас!

Окаченото легло или още познато като легло на „втория етаж“ е перфектния избор за да можете да оползотворите максимално ефективно, ограничената площ с която разполагате. Нещо повече, изборът на „умни“ легла за възрастни е толкова богат, а предложенията са толкова елегантни и стилни, че ще бутнат един от големите страхове, свързани с този избор.

А именно- дали холът ми няма да заприлича на детска стая? Няма, спокойно! Дизайнерските окачени легла са нещо повече от място за спане. Този вариант, например ви предлага, вграден офис точно под матрака.

Изборът на материали е от ключово значение. Ако домът ви е с по-индустриално излъчване, изберете метална конструкция, за да е в тон с цялата атмосфера.

Да кажем, че обичате светлите цветове и свежата обстановка. Изберете легло с изчистена рамка и деликатна конструкция в снежно бяло. Изглежда страшно елегантно, а вграденият кът за работа е страхотна екстра!

Това легло в дървесина, цвят еспресо е толкова минималистично и стилно. Просто ви се ще да го имате!

Има попълнения в колекцията ни, които включват и вграден гардероб! Страхотна идея нали?

Дом в стил рустик, изисква изобилие от дървени елементи и мебели. Това предложение за окачено легло е…просто романтично! Носи лек дух на френска ферма и ухание на дърво!

А защо не, нещо вдъхновено от минимализма на севера? Това окачено легло е в сканди стил и много опростена и изчистена конструкция.

Ако се спрете на легло с нисък профил, ще можете да го поберете дори в помещение с нисък таван, а то на свой ред, ще ви даде въздух и свободна площ.

Каквото и да изберете няма да сбъркате! Освободете се от всичко ненужно и се насладете на окачено легло с много функции сега!

Източник: https://www.elledecor.com/shopping/g27469653/loft-beds-for-adults/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.