Със сигурност този проект ще Ви убеди, че няма нужда да купувате мебели, особено за малки пространства, тъй като може да си направите сами. Може и да се забавлявате със семейството и приятелите си докато работите върху проекта си. Не мислете, че ограниченото място в дома Ви е пречка за нормалния Ви начин на живот; по-скоро мислете за малкото пространство в дома си като предизвикващо Вашата креативност и въображение.
Това е проект за маскиране на легло, от който може да спечелите много, тъй като ще имате достатъчно място за живеене и за работа във Вашата всекидневна, ще имате място и да съхранявате вещите си и достатъчно място да поканите приятели, дори да организирате едно запомнящо се парти.
Това ще е Вашият направи-си-сам проект или пък може да наемете професионалисти, които бързо да се справят със задачата. Който и начин да изберете, ще имате нужда от платформа, в която да съхранявате леглото, на което вечер ще спите; най-добре е ако инсталирате същото покритие каквото и на останалата част от пода, защото по този начин всички части ще изглеждат като цялостно подово покритие и Вашето легло ще бъде добре замаскирано и скрито през деня. Може дори да насърчите децата си да представят своите пиеси или просто да се забавляват играейки игри на платформата през деня; а може и да я превърнете в хубава малка сцена за, например, Ваше собствено караоке парти у дома. След това, когато вече сте изморени и е време да си лягате, всичко, което трябва да направите, е да издърпате леглото от платформата и просто да скочите в него; още едно огромно предимство е фактът, че ако нямате време, не е нужно да оправяте леглото си, просто го плъзгате и прибирате вътре в платформата и стаята Ви е подредена за секунди.


Източник: http://www.1-2-do.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.