Лесно е да се влюбите в тези прекрасни спални в сиво и синьо – вълшебна цветова комбинация! Синьото от своя страна винаги е стояло начело в класациите за най-модерен интериорен цвят. Независимо дали говорим за малка детска стая, кухня, всекидневна или спалнята- синьото изглежда прекрасно и се вписва в почти всякакъв интериор и комбинации. Ако решите да го комбинирате със сиво обаче вдигате фактора на лукс и елегантност. Това сякаш е перфектната комбинация за модерната спалня.

Едно от нещата, което прави тези два цвята толкова популярни е фактът,
че те се предлагат в толкова много нюанси и разновидности. Сивото например, може да играе ролята на успокояващ, неутрален цвят, а друг път да маркира акцентна стена в стаята. Синьото пък, може да има главна роля в интериорният ви разказ или да допълва други цветове с невероятна лекота.

Вдъхновени от морето!
Темата тук е в бяло и синьо, която традиционно изглежда супер лятна и слънчева. Тази година обаче, ви предлагаме да се отклоните от традиционното и да замените бялото с меки и вълнуващи сиви нюанси. Освен, че ще освежите морската си спалня, сивите тонове, че ви дадат възможност за комбинации с нови нюанси на синьото- тюркоаз или пурпурно, а защо не виолетово, всички те биха изпъкнали изумително на фона на сиво.


Искате модерна спалня, но не знаете кои нюанси на сиво и синьо да
използвате? А защо не опитате топъл сив тон – сиво с топла цветна температура. То е изключително популярно и дизайнерите са полудели по употребата му. Можете да използвате и друг подход- тъмни стоманено сиви тонове в комбинация със светло сини нюанси. Не се страхувайте да добавите трети цвят към тази комбинация. Например, червено или оранжево би накарало интериора да разцъфне. Жълтото е друг добър избор, особено когато сивото и синьото са по-бледи.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.