Идеи за есенна декорация в антрето и коридора.

Домът ви заслужава много любов през есенните месеци, отразете я в декора му като започнете от антрето. Есента е преходен сезон, всеки от нас минава през процес на адаптация и промените навън се отразяват вътре в нас. За да направите процеса по-приятен и желан, адаптирайте декора на дома в тон със сезона. Направете го топъл и уютен сега!

Започнете с антрето или коридора. Все пак, те посрещат всеки гост!

Ще ви дадем идеи и съвети за декор в духа на есента. Сред тях, ще откриете и няколко в призрачна хелоуинска тематика.

Изберете топли, есенни цветове. Антрето е прекрасно място, от което да започнете богата есенна цветова тема- боргундско червено, цвят ръжда или керемида. Добавете сухи цветя и няколко ароматни свещи и ще получите прелестна есенна атмосфера.

Възползвайте се от даровете на есента навън. Съберете няколко интересни клонки, разноцветни листа и шишарки, за да обогатите декора в антрето.

Ако искате да загатнете идването на Хелоуин в антерто, заложете на цветната комбинация от оранжево и черно. Можете да ги комбинирате съвсем елегантно, но и закачливо за да сте в темата на празника.

За най-запалените фенове на Хелоуин, антрето е перфектното място за цяла страховита инсталация. Паяжини, паяци, фенери, декоративни гарвани, тикви и прилепи са само част от компонентите, които ни хрумват.

Сменете калъвките на декоративните възглавници в антрето. Променете атмосферата в антрето с лесна подмяна на калъвки. Изберете есенни цветове и теми. Карето е много подходящ десен за студеното есенно време.

Ракитени мебели и кошници са ваш приятел! Плетените кошове и кошници са страхотен есенен детайл. Можете да ги напълните с дюли, тикви и сухи цветя за да завършите декора.

Помислете за килимчето в антрето. За да създадете повече уют в антрето, изберете подходящо килимче. От там, есенната декорация е на три стъпки от завършеност. Трябват ви няколко възглавнички, цветя и одеяло!

Можете да съхранявате одеялата си в антрето или поне част от тях. Вече споменахме ракитените, плетени кошове. Те са идеални за целта.

Разгледайте предложенията ни и си грабнете идея!

Източник:https://www.thespruce.com/fall-entryway-decor-ideas-6674538

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.