Изпращаме ви вдъхновения за оригинално обзавеждане за хол. Всекидневната заема централно място в интериора на всеки дом. Това кара много хора да обмислят и планират внимателно избора на дизайн и цветова палитра за обзавеждането на всекидневната. Ще разгледаме една от най-интересните и модерни в момента цветови комбинации за всекидневната, а именно сиво и жълто.

Жълтото е най-жизнерадостният и слънчев нюанс сред цветовете, а през последните
години става предпочитан не само в интериорния дизайн, но също и в модата.
Сивото, от друга страна често е подценявано като скучен цвят, но в комбинация с топли нюанси може да се получи едно наистина елегантно интериорно решение, което ще внесе настроение във всеки дом. Съвременният дизайн преоткрива очарованието на сивото във всичките му нюанси и комбинации. Ако търсите модерно решение при избора на обзавеждане за хол, можете спокойно да заложите на съчетанието от жълто и сиво. Комбинирайте неутралното сиво със закачливия чар на жълтото и ще внесете в дома си неподправена класа и шик. Сивото е много подходящ фон, а жълтото можете да ползвате върху столове, аксесоари, завеси или възглавнички. Този вариант ви дава възможност да промените цветовата схема лесно и бързо, когато пожелаете.


[amazon_link asins=’B06XC2TJ88,B01J9ZUO48,B01LTAO44M,B0751B6KDQ,B074SGL2PB’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’7ff8bb11-c985-11e7-98d5-79c2668c31cb’]

Друг интересен вариант е създаването на контраст с по-тъмен нюанс на сивото и ярко жълто. Съчетавайки сиво и жълто при избора на обзавеждане за хол в никакъв случай не се ограничавате само в тези два цвята. Ако обичате да експериментирате можете да се доверите на някой от другите неутрални цветове като бяло, черно и тъмно синьо. За онези, които искат да внесат автентично излъчване във всекидневната подходяща опция са декоративните камъни. Те създават модерно усещане в интериора и могат да се ползват за облицоване на цяла или част от стена. Подходящи са за различни повърхности и са лесен и евтин начин за преобразяване на всекидневната. Изборът на цветове е богат, а формите могат да бъдат естествен камък, наподобяващ тухла, гипсов, дялан камък. Внесете неповторима индивидуалност и модерна атмосфера в дома си с обзавеждане за хола в комбинация жълто и сиво. Тези два цвята се съчетават прекрасно създавайки една модерна визия в помещението и пасват на всеки стил обзавеждане. Тази комбинация дава невероятна възможност да създадете актуален и цялостно завършен интериор.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.