Ако имате дълга и тясна градина или балкон, не означава, че те са неизползваеми. Всъщност, има истински оригинални и умни идеи, с които да оползотворите тези тесни пространства. Те са идеални за персонализиране на дома Ви. Ето няколко свежи и умни идеи за декорация на дълги и тесни външни пространства.
1. Ако балконът Ви е дълъг и тесен можете да поставите маса и поне два стола, за да можете да сядате вечер, в топлите летни, пролетни или есенни дни и да усещате мириса на свежите растения, които сте посели в продълговатите и тесни саксии, разположени по продължението на парапета.

1
2. Дългият и тесен заден двор на къщата може да бъде насипан с чакъл, за да образува красива алеа, за паркиране на колелета, мотори или дори на кола, ако има достатъчно пространство.

2
3. Друга оригинална идея за продълговатия заден двор е павирането му, като по края могат да се посадят различни растения; ако има достатъчно пространство може да се разположи продълговата маса с поне два стола, за да можете да се храните там когато времето позволява и да се наслаждавате на спокойствието и завета на оригиналния си дълъг и тесен заден двор.

3
4. Страничната част на къщата може да се превърне в идеално кътче за игри; ако не е много голямо; ако е продълговато и тясно, можете да „постелите” с дървени дъски подобни на паркет) и да наредите матраци и столове, които децата Ви могат да използват в забавните си игри на открито.

4
5. Ако страничната част на къщата Ви е дълга и тясна можете просто да се възползвате от основата на дома си; продължението на циментовите стъпала, например, може да послужи за перфектното канапе в прохладните летни вечери. Поставете големи декоративни възглавници, на които можете да сядате заедно с Вашите гости и да говорите дълго и приятно под разноцветните външни светлини, монтирани по краищата на страничната пътека.

5


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.