Независимо от естетиката в дома ви, не може да се отрече, че коледната декорация, е просто най-топлото и уютно нещо, което можете да причините на домашния декор през зимния сезон. А декорацията на вашите прозорци, е просто задължителна според нас!

Не е ясно, защо игнорираме пълнокръвни платна за декорация, като домашните прозорци, по време на празниците. Може би, просто не ги разпознаваме като пано за декорация.

Променете това тази Коледа! Приказно декорираните прозорци, дават частичка от вашата топлина на всеки минувач, който спре погледа си върху тях. Струва си да им дадем малко любов и празнично настроение.

Какво да изберем?

Декорирайте в металически отблясъци. Златисто, сребристо, медно, са перфектните елементи, които да пречупват светлината и да греят вечер.

Може и да направите светлинна рамка на прозореца с помоща на гирлянда от лампички.

Ако пък ви липсва снега навън, декорирайте с бели хартиени снежинки. Освен че изглеждат супер стилно и свежо, ще ви дадат онова усещане за зима, което ви липсва.

Винаги може да решите, просто да пренесете украсата за коледно дърво върху прозорците. Получава се богата и впечатляваща коледна декорация, наистина впечатляваща.

Коледни звезди и плетени чорапки са другата ви опция, която е толкова традиционна и красива! Създайте усещане за украсена камина като използвате перваза на домашния прозорец.

Ако пък ви се иска, да измислите задача за вас и малчуганите у дома, винаги може да измайсторите цяло коледно селце. Очарователна декорация за прозорец, особено за детската стая.

Следващото и предложение, е вдъхновено от булченските ритуали. Ами да, декорацията за сватба кореспондира доста пряко с коледната. Снежно бели мъниста, перлички, пера и нежни цветя.

Развихрете се с коледните орнаменти! Блестящи, сребърни звънчета, всякакви тематични миниатюри, коледни везди…звучи прекрасно нали?

Ако разполагате с красив, зелен елхов клох, можете да го превърнете във възхитителен заместник на елхата. Декорирайте с панделки и любими орнаменти, добавете малко снежен спрей и ето! Свежа коледна украса за вашия прозорец, която ще ухае шеметно като бонус!

Наредете красиво опаковани подаръци на перваза на прозореца! Аранжирайте различни по рамер подаръци, красивите разноцветни опаковки, ще свършат останалото!

Една от любимите ни декорации за Коледа, остава рустикалната. Тя е просто неустоимо уютна и чаровна!

Източник: https://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/g22607332/christmas-window-decor/?slide=26

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.