Прекрасна идея да направим още няколко есенни декорации у дома. Повечето от даровете на сезона са вече набрани и събрани, така че можете да ги използвате в тези декорации. Обичаме да украсяваме масата, където семейството ни и всичките ни приятели да се чувстват уютно и удобно. В галерията ще откриете много предложения и съвети за украса на букети, полилеи, опаковане на съдове за поднасяне на ястия, картички за настаняване и много други прекрасни аранжировки. Някои от тях могат да се използват и за есенни сватби или други официални случаи през този сезон.

Изкуствени далии в буркан пълен с шишарки са перфектният притегателен център за вашата маса.

Това пано за центъра на маса няма да ви отнеме и пет минути за изработка.

Тикви, кратунки и свещи върху кръгове дънер е прекрасна алтернатива скучното каре плетено на една кука по протежението на масата.

Ако искате нещо по-стилно, забъркайте в композицията няколко еленови рога, бели тикви и бели цветя. Това трябва да е монохромна експозиция в бяло, няколкото деликатни свещи в стъклени свещници придават периферна топлина. Прелестна идея за по-изискани случаи. За малко разкош, напръскайте тиквите със златен спрей. Можете да ги използвате както са си или да ги превърнете в малки вази. Старите дървени дъски могат да се превърнат в невероятна кутия, пълна с есенни изненади.

А за пикника в топлия октомврийски следобяд използвайте карирано одеяло, вместо стандартната покривка.

Една-две клонки свеж розмарин в чиниите на вашите гости, могат да се превърнат в прекрасно персонално послание.

Напечатайте няколко картички с благопожелания и благодарности и ги завържете за няколко тикви с канап-прекрасната украса за предстоящите Коледни празници.

Предлагаме ви една нискобюджетна, но много сладка идея за декорация на прибори. Изберете няколко парчета филц в топли есенни нюанси и направете малки пакетчета, които ще завържете с канап или сухи треви.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here