Ако имате таванско помещение и мислите как да предекорирате апартамента си, можете да потърсите вдъхновение в следните редове.
С такъв тип апартамент трябва да използвате пространството по възможно най-умелия начин, за да използвате цялото налично пространство. А как кухнята Ви да пасне в таванското помещение? Сега ще разберете!

707d788ac29fdffbGfxBcINYoveoNBf1-718x473
Таванските помещения обикновено имат скосени тавани, което може да направи декорирането на кухнята малко по-предизвикателно. Но няма нужда да се притеснявате, защото всичките Ви уреди и пособия ще паснат перфектно в нея.

Attic-kitchen-with-skylights-and-tiled-backsplash-718x476
Кухнята Ви ще бъде истински уникална, тъй като по този начин ще използва по-малко място, атмосферата във Вашата кухня ще бъде истински различна и много забавна. Обикновено таванските помещения имат прозорец на покрива, а това ще внесе още повече светлина във Вашата яка кухня. Но в случай, че няма такъв прозорец,можете да различни осветителни тела, които да разположите на тавана, по стените или дори като лампа за четене – така кухнята Ви ще е уютна и предизвикваща въображението.
Декорирайте помещението според Вашия уникален вкус – може да използвате идеи от селския стил в интериорния дизайн, да включите малки табелки или дори надписи на бурканчетата с подправки. А защо не закачите стара кърка или мотика да виси от тавана и там да закачате всички черпаци и големи щипки или лъжици. Внесете дори частица от природата вътре във Вашата таванска кухня като си направите бонзаи или внесете малки декоративни храсчета. Колкото повече се забавлявате в декорирането на помещението, толкова по яко и привлекателно ще стане то – особено кухнята във Вашия тавански апартамент.


Източник: http://www.topdreamer.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.