Предпазният плот в кухнята има функционалното предимство да защитава стената от разливане на течности и други аварии, свързани с готвенето, а в днешно време все по-често се използва и като естетическо допълнение към кухнята. Той има силата да се превърне в акцент, особено ако е с привлекателен дизайн. Един такъв дизайн, който може лесно да привлече вниманието, е предпазният плот от неръждаема стомана. Разгледайте колекцията от снимки, които ще ви вдъхновят да използвате неръждаема стомана в кухнята.

Този тип лъскави плотове могат да се намерят в разнообразни дизайни, от малки съединителни плочки до големи листове от панели неръждаема стомана. Плочките могат лесно да бъдат аранжирани, за да се създаде класическа мозайка, която е с изтънчен външен вид. Има и много добри опции за добавяне на такъв плот от гледна точка на бюджета, като използването на плот от изкуствена неръждаема стомана. Използването на нееръждаема стомана в кухнята е удачно за промишлените кухни, както и за съвременни такива. Те могат да изглеждат добре в комбинация с различни кухненски шкафове в черно, бяло, червено, синьо, а и с дървени шкафове също ще изглежда страхотно.

синя кухня с неръждаема стомана

Плотовете от неръждаема стомана могат да направят кухнята да изглежда елегантна и изискана. Още едно нещо, което трябва да знаете е, че няма да е трудно да го почиствате. Просто ще трябва да използвате гъба или кърпа с обикновен домашен препарат за почистване и лесно ще се избършат всички петна от замърсявания, свързани с готвене. Или ако искате да почистите повърхността без никакви разяждащи химикали, може да напръскате малко бял оцет на повърхността след което избършете с кърпа. Това ще придаде на повърхността мигновена лъскавина.

съвременна кухня

Плотовете от неръждаема стомана са най-добрият избор за кухни с дървени шкафове, както и за тези, в които има някакви уреди от неръждаема стомана, като мивка или хладилник.

дърво и стомана в кухнята

Гърбът на плота може да се превърне в чудесен акцент и може лесно да се промени външния вид на всяка кухня, ако в нея добавим като акцент неръждаемата стомана. Споделете в коментарите дали вие бихте избрали да използвате неръждаема стомана в кухнята, а също и да ни кажете коя от кухните привлече най-много вашето внимание.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.