Този съвременен рустик интериор, ще ви обхване в уютна топла прегръдка. Тази невероятна хижа с впечатляващата си площ от 215 кв.м. е облицована в естествено дърво, което ще ви накара да се почувствате, сякаш се разхождате по палубата на пиратски кораб.

Тъмни, дълбоки нюанси на зелено и синьо са единственият цветен акцент, на фона на леката неутрална палитра в тази модерна хижа.

На второто и ниво, откриваме спални и бани със скромни размери и ниско-спускащи се тавани. Това, ви оставя с усещането за топлината и сигурност, сякаш сте попаднали в уютно гнездо. За да балансират ниският профил на тавана и всеобхватната тема от дърво, мебелите са  в светли цветове или са оставени абсолютно бели.

Всяко помещение в хижата е прецизно и оптимално планирано, а всеки детайл е вплетен по възможно най-елегантния начин.

Съвременният интериорен дизайн, позволява на големите меки и удобни дивани да доминират във всекидневната. Рустик атмосферата на тази идилична хижа е допълнена от точно такъв, светъл и комфортен диван. 

Дървото в този интериор се простира навсякъде. Във всекидневната, то обхваща както стените, така и тавана. Несравнимо усещане за уют, което е разчупено от квадратна семпла маса за кафе с изчистен модерен дизайн. 

Рустик темата е омекотена от дълги кремаво бели завеси, които са перфектното допълнение към множеството френски прозорци на приземният етаж на горската хижа.

Всяка хижа се нуждае от камина! Тук, тя е стъклена, модерна и вградена в бетонна колона. 

Друга, дървена колона, служи като маркер в пространството, за да обособи кухнята. Хижата е снабдена със съвременна кухня, притежаваща всички удобства. Тя е от отворен тип и гледа към всекидневната и трапезарията.

Елегантната трапезария е окъпана в естествена светлина. Дървената маса и столове, кореспондират с останалия интериор на хижата и позволяват естествено преливане на кътовете в отвореният и план.

Спалните са разположени под скосеният покрив на хижата и имат романтичен разчупен дизайн. В основната спалня доминират овалните форми, сякаш в контраст с нестандартните ъгли и чупки в таванското помещение. 

Цялата атмосфера на хижата е една необикновена смесица, от класически рустик елементи и излъчване и комфортът на съвременния интериорен дизайн.

източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.