Ярките цветове са лесен начин да направите незабравимо впечатление във всеки интериор. Но с помощта на смели цветови схеми в рамките на малко пространство е малко по-трудно – твърде много цветове могат да превземат окото. Добавете допълнително предизвикателство за координиране на яркия акцент от цветове върху отвореното оформление на дома – по този начин се засилва чувството за креативност. Този пост разглежда два ултраколоритни малки апартамента. Ако търсите вдъхновение за вашите компактни пространства в неоновата цветова тема, тези апартаменти в ярки цветове са пълни с идеи.

малък ярък апартамент

Компактен, колоритен, и удобен! Интериорният дизайнер Alena Fokina концептуализира този малък 28 кв.м. апартамент, така че да отговори на нуждите на изискана млада жена. Неговите ярки цветове допринасят за създаването на една игрива творческа атмосфера, която отразява активния начин на живот и силно развито въображение.

малък ярък апартамент

малък ярък апартамент

Откритото оформление е резултат от обновяването на дома и превръщането му в по-просторна и функционална област. Всяка зона използва като основен цвят сиво, с отделни фокусни точки, подчертани с ярки изблици на лилаво и жълто-зелено.

малък ярък апартамент

малък ярък апартамент

Кухнята е дръзка на първо впечатление с колоритни шкафове в лилаво, но детайлите също са много готини. Плочките в различни нюанси на сивото помагат да се смекчи преходът от белите шкафове към недовършените бетонни стени. Огледала, плочки и зелени панели гарантират, че дори най-малките пространства могат да изразят собствената си велика идентичност. Плочките в черно и бяло поставят неутрален тон за банята, но оживява чрез добавянето на неоново зелено.

малък ярък апартамент

малък ярък апартамент

малък ярък апартаментмалък ярък апартаментУдобен, но компактен е другият апартамент, който заема скромен отпечатък от само 28 квадратни метра. Отговорник за дизайна е Irina Ovsyannikov. Оформлението е в резултат от обновяването, предназначено да отговори на потребностите за летни развлечения на млада двойка.

малък-цветен-апартамент-12

Тази реорганизация включва премахване на вътрешни стени, за да се засили усещането за простор и да се гарантира, че пейзажът се вижда от всеки ъгъл. Акцент в ярки цветове допринасят за доброто посрещане и създаването на забавна лятна атмосфера, която гостите със сигурност ще запомнят.

малък-цветен-апартамент-15

малък-цветен-апартамент-13

малък-цветен-апартамент-20

Повечето повърхности са тематични около успокояващ гълъбовосива палитра, изпъстрена с ярки пръски от лимонено жълто и неоново жълто-зелено.

малък-цветен-апартамент-14

малък-цветен-апартамент-19

малък-цветен-апартамент-11

малък-цветен-апартамент-18

 

Тази колекция от апартаменти в ярки цветове е наистина зашеметяваща и въздействаща. Вие как мислите?

Източник: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.