Мястото за бягство през лятото- лятната къща, трябва да са със спокойна и релаксираща атмосфера. Светли цветове и десени, морски теми и елементи са само част от триковете, които използват топ дизайнерите, за да поканят лятото в интериора.

Ако сте от щастливците, които притежават лятна къща и сте на лов за идеи за декорация, нашата колекция е точно за вас!

Лятната къща в Палм Бийч, на художествения съветник Хейди Мак Уилямс е доказателство за селекцията на елементи, която споменахме. Летният дом е и място за забавления, така че не се изненадвайте от големия брой мебели за сядане и релаксация в него.

В този летен дом, откриваме луксозна нотка и не случайно. Тази лятна къща е собственост на интериорен дизайнер, който умело е съчетал интериора с величествената гледка към синьото море. Отново виждаме голям, удобен диван и изобилие от сгъваеми столове.

Внесете повече настроение с яркожълти акценти и флорални мотиви!

В Португалия пък, ни показват как посрещат гостите си. Тази стая за гости има бохемски и супер непринуден дух. Дантела, лен, дърво…всичко в една деликатна лека атмосфера!

В тази прелестна трапезария, може да видите морската тема, която споменахме- бяло и синьо в комбинация с естествени материали и съвременно изкуство за разкош!

Всичко в марокански и индийски стил е добре дошло! В страните с вечно лято, е някак естествено да потърсим вдъхновение и за нашия летен дом!

В тази лятна къща, виждаме интериор, вдъхновен от плажовете в Малибу! Уникалните, автентични елементи са сякаш част от останките на стар потънал кораб. Винтидж атмосферата е разчупена от смели цветни акценти и стенен арт.

Лятната къща няма да е лятна, ако не разполага с плетена мебел. Ратановите и конопени кресла в комбинация с естествено дърво са интуитивна препратка към вечното лято. Те ще ви дадат и лек екзотичен елемент в интериора.

Лятната къща е истинско съкровище и заслужава вашето внимание и любов! Декорирайте я така, че да дарява щастие на цялото ви семейство и да успява да запечата най-веселите ви моменти.

Източник: https://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/g3018/summer-house-design/?slide=24

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.