1. Направете си снежен човек от капачките на бутилки, съединявате ги и изрисувате очички и усмивка и даже няколко бутончета на средната капачка.


2. Украсете си обикновена прозрачна топка за елха като нарежете един стар и ненужен диск на малки парченца и вижте колко красива малка диско топка се получава.

DIY-Christmas-Decorations-2
3. По необикновен начин можете да си направите украса за елхата дори и от стари рам платки от компютър, поради зеления и цвят с една завързана златна панделка става за чудесна играчка за елхата.

DIY-Christmas-Decorations-5
4. Направете си снежинка за елхата от малки дървени клечки и завързана красива панделка.

DIY-Christmas-Decorations-7
5. Можете да си направите много лесно от плат покривала за облегалките на столовете във формата на коледна шапка с пискюл накрая. Не е трудно и скъпо, а е чудесно оригинално украшение за вашия дом, което ще донесе много усмивки.

DIY-Christmas-Decorations-10
6. Направете си фигурки коледни елхички от различни форми паста. Ще ви трябват само лепило, малко паста, повече въображение и малко свеж цвят.

DIY-Christmas-Decorations-12
7. Вържете няколко сламки заедно, боядисайте ги в красив златист цвят и имате прекасна звездна украса за елхата.


8. Венец от топки прежда, може да бъде разноцветен и много коледен.

DIY-Christmas-Decorations-15
9. Направете си коледно дръвче от книги, изключително елементарно и много оригинално.

DIY-Christmas-Decorations-17
10. Направете си снежен човек от пластмасови чашки, отново лесен и евтин вариант, но затова пък много забавен и чаровен. Не забравяйте моркова!

DIY-Christmas-Decorations-19
11. Залепете върху обикновена ваза двустранна лепенка и по нея наръсете красив брукат и ето че си имате собствена блестяща ваза за празниците.


12. Накарайте малките си да си боядисат крачетата в златен цвят, да стъпят на платно и след това само добавете рога, очички, и нос и ето че си имате забавни муцунки на еленчета изрисувани от малките художници. Това допринася не само за вашето настрояние, но и за коледния дух на цялото семейство.

DIY-Christmas-Decorations-21


Източник: www.architecturendesign.ne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.