Ако не искате да носите тежкия товар на ипотеката за къща, изграждането на свой собствен компактен дом е чудесна идея. Да, една малка къща може да ви помогне да осъществите мечтата си да притежавате собствен дом. Точно както Мейси Милър; тя се развежда и не може да си позволи да продължава да плаща скъпата ипотека на къщата си. И така й хрумва да си направи свое собствено жилище от 196 квадратни метра.
Малката къща има много предимства. Първо, тя не Ви струва много пари и е екологично чиста. Можете да рециклирате много непотребни или устойчиви материали, при изграждането й с тях. Например, къщата на Мейси Милър е построен върху основата на ремарке, а стените и прозорците на дома са направени от рециклирани палети за транспортиране. Изключително стойностна и екологична идея, нали!
От друга страна, тази малка къща е красива и удобна. Въпреки, че пространството е тясно, тя има почти всички удобства: осветление, спалня, където леглото е разположено върху голям шкаф за дрехи и до него се стига по стълбички, кухненски бокс с всички необходими уреди за приготвяне на вкусни ястия, наистина луксозна баня с тоалетнанаправени от подръчни материали, и малък кабинет. Интересното е, че къщата изклежда като всяка приветлив нормален дом, но сякаш в умалени размери; има си дори и веранда с удобно кресло където Мейси може да чете или просто да седи вечер на свеж въздух и да наблюдава звездите.
Къщата на Мейси е наистина едно райско кътче. Затова се постарайте да създадете своя идеален дом и да се наслаждавате на живота в него, да споделяте дните си със семейството ид а обръщате повече внимание на истински важните неща в живота.


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.