Съхранението на облеклото обикновено се състои от скрин, просто килер, а може би и закачалка или две. Но е хубаво да помечтаете да имате грандиозен дрешник – вграден гардероб с място и достъп до всичко на едно място. Този пост разглежда няколко вдъхновяващи спални, които съчетават стилен интериор с интелигентни идеи и решения за съхранение и организация.

вграден гардероб
Дизайн: Alena Taeva
вграден гардероб
Дизайн: Vitaly Yurov & Iryna Dzhemesiuk

вграден гардероб

вграден гардероб
Дизайн: Anna Fedyukina
Дизайн: Alena Makagon
Дизайн: Alena Makagon

Стъклени врати преграждат този просторен вграден гардероб – отворен и светъл – благодарение на осветлението, монтирано под всеки рафт. Има място за обувки, фланелки, и включва множество малки чекмеджета и кутии за облекла. Ако имате фантастична модни находки или впечатляваща колекция обувки, защо да не ги покажете?

вграден гардероб
Дизайн: Maksym Luriichuk

Visualizer: Alena Taeva
Матовите прозорци придават дискретност и усамотение на обитателите, когато става дума за съхранение, и помага да се поддържа по-минималистичен външен вид, съответстващ със стила в спалнята. Само силуетите на тоалетите са видими през мъгливите панели. По-малката стая е мястото, където прозрачните врати наистина светят… Но понякога това е хубаво да се насладите на семплата спалня без да се налага да излагате всеки тоалет – този гардероб включва пердета точно поради тази причина.

вграден гардероб
Дизайн: Alena Taeva

Тук, плъзгащи се врати позволяват гардероба да заеме стената зад таблата, оставяйки достатъчно свободно пространство за акцент върху невероятната гледка навън. Вътре в гардероба, интелигентни възможности за съхранение предлагат безкрайни идеи за организация.

вграден гардероб
Design at Sketch

Източник: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.