Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Сукуленти в красиви саксии от бетон

Бетонните саксии са особено подходящи за промишлени, модерни и минималистични интериорни и градини – и нека не забравяме за откритите пространства! Креативните ентусиасти могат лесно да нарисуват или оцветят тези саксии от бетон, за да съответстват на любимия стил или на сезона.

Сукулентите са растения с месести листа или стъбла, в които се натрупва вода. Кактусите, например са група сукуленти. Примери за сукуленти са хоя, рохея, каланхое блосфелдиана и др. Сукулентите обичат да има разлика между нощните и дневните температури, на които се отглеждат. Ето защо е препоръчително да ги дръжите на хладно през зимата. Например 12ºС е добра температура. Много важно е да получават не много слънчева светлина – ако е възможно изберете прозорец със западно изложение. През лятото им потърсете сянка.

Ето една бетона саксия, който включва елегантни акценти и е чудесен подарък за феновете на минималистичния дизайн или някой, който събира сюрреалистични произведения на изкуството.

Бетонна саксия под формата на чаша за кафе! Използването на нестандартни форми превръщат саксиите в причудливи предмети. Тази саксия е чудесен изор за кухнята или за украса на масата за хранене, но е подходящ и за очарователни външни градини.

Саксиите от бетон за бюро са изключително важно за всеки, който прекарва дълги часове зад клавиатурата.

Саксия като бутилка за вино – търсите ли е подарък за любител на вино, който да не е просто още един тирбушон или чаши за вино? Тази бетонна саксия ще изглежда прекрасно във всяка кухня.

бетонни саксии

Източник: www.home-designing.com

Exit mobile version