Специално за почитателите на индустриалната вълна в интериора – как да създадем индустриален дизайн в спалнята?
Спалните в индустриален стил излъчват спокойствие, съдържат любимите ни открити тухлени стени, метални елементи, неполирани подове, всичко това някак носи и напомня за креативността и вдъхновението на артиста. Какъв по–добър начин да го преживеете от утро в реконструирана бивша фабрика? Примерите, които сме подбрали, показват докъде всъщност се простира индустриалният жанр, той е в съчетание със закачливи и меки елементи.

Върнете се в детството си с грубо дървено легло, висящо от тавана. Окачете метални тръби на тавана, за да чувате звука от течаща вода. Сложете вълнени завивки и кадифени столове, те ще омекотят грубите текстури. Вижте нашите съвети, за да сътворите красива индустриална спалня.

Индустриалният стил носи на цвят. Окачете голяма лилава картина на суровата бетонна стена, която да привлича погледите в средата на стената. Кадифено кресло е прекрасно допълнение към метален лампион, няколко лампи, добавят металически и меден привкус към приветливото кадифено канапе.


Създайте умишлено усещане за творчески хаос. Цветно стъкло, кушетка от кожа в тиквено оранжево, изтъркан дървен под; голи тухлени стени; голяма перка на тавана и различни комбинации от десени ви гарантират,че нещо атмосферата ще ви очарова, накъдето и да се обърнете.

Имате малка спалня? Тази „спалня на стъпало“ е райско кътче сама по себе си. Отличителната картина на стената, хитрият разделител, който служи и за нощна масичка, а приглушеното сиво и бяло, цвета на завивките, продължават цветовата тема от пода и дървения под. Това определено кара мястото да изглежда по-голямо.

Любителите на книгите би следвало да се влюбят в тази спалня с вградена библиотека в индустриален стил. Библиотеката запълва пространството между два индустриални прозореца, а цветните книги добавят така нужният весел акцент в контраст със сивата библиотека. Огледалото зад леглото е интересен елемент, защото създава впечатлението, че там също има рафтове с книги.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.