Проектът на този декор, е плод на италиански интериорен дизайнер, а самият дом, се намира в Рим. Темата на декора е озаглавена „Тайната градина“ и е изградена с помощта на смели акценти в цвят и форма.


Собствениците, са потърсили професионалният съвет на Маризи Джованони, за да пренареди пространството и да го декорира, така че интериорът да ги отразява като характер и търсения.


Оживеният лайфстайл и персона на обитателите, очевидно има нужда от пространство! Голяма всекидневна с отворен план, личен офис, две детски стаи и смела голяма врата от спалнята към слънчевата веранда.
Смелите, динамични цветни комбинации, са кредото на дизайнера в подбора на декоративни елементи.


Едно от наистина смелите решения е- „тайна градина“ от икуствени цветя, която е видима през прозореца на домашния офис.

Във всекидневната, ни посреща кът от дървена ламперия, снабден с телевизор, грамофон и място за сядане. Декоративна възглавничка в жълто и няколко цветни акцента по етажерката на стената, съживяват цялата декорация.


Смелите жълти акценти, намират своето продължения върху сивият диван и рязко сменят цветната температура в бледи отблясъци на роово, жълто и синьо- в лицето на полилея над къта за хранене.


Бледо маслинено зелено, е съчетано с ярко коралово, за да обособи трапезарията. Тя, е отделена дискретно от напълно прибираща се стъклена врата. Удобство, което позволява да се изолира кухнята по време на готвене.
Ако не сте чули, фото-тапетът, се завръща с пълна сила в декорацията. Този дом го доказва. Стига да е уместен, той, е прекрасно решение, което моментално превръща някоя стена в акцент.

Не липсват изненади в двете детски стаи- зониране в смел син цвят, електронни барабани на фона на страхотен тапет с графити.


Верандата пък, може да се похвали с окачена градина.

Източник:http://www.home-designing.com/lively-family-friendly-home-interior-with-bold-colour

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.