Scavolini е водещата италианска марка за кухни от 1984г. насам. Голям промишлен концерн, способен да организира сложен производствен процес, който му позволява да създава кухни с високо качество и стойност за домакинствата от всички култури и за всеки вкус, на конкурентни цени, това е компанията, която най-добре успява да отговори на най-разнообразните конкретни нужди на потребителя по отношение на дизайн, функционалност, сигурност и дълготрайност: качества, признати и оценени от много домакинства, за които марката Scavolini предлага най-добрите възможности за обзавеждане заедно с висока степен на надеждност на компонентите.

С повече от 40 години опит на пазара за кухни, Scavolini е един от най-модерните, важни производтсвени модели на италианската индустрия, и неговата брандова стратегия продължава да се радва на впечатляващо високи резултати, както и на нарастващ успех на международно ниво.

Колекциите на италинаската компания Scavolini са с дизайн предлагащ класа, грация и комфорт. Всичко това е постигнато благодарение на огромен опит, изграден с течение на времето, в отговор на вкусовете и тенденциите на близо три поколения потребители.

Италиански кухни Scavolini, модел Baccarat, дизайн от Gianni Pareschi

Класическата елегантност никога не е отговаряла толкова на съвременността. Класическо и модерно. Два различни подхода към кухнята, сега обединени в нов, изключително професионален стил. От привлекателността на класическата архитектура, месинга и матираното стъкло до необходимостта да се чувствате модерни и част от съвременния свят. И ето как, един нов начин на аранжиране и нов живот в кухнята се оформят сред сложните знаци и елементи на традицията.

Инталиански кухни Scavolini, модел Baltimora, дизайн от Vuesse в сътрудничество с Marco Pareschi

 

Baltimora е впечатляващо изглеждаща кухня, която превръща по-динамичната част от вашия дом в място с престижна, елегантна обстановка.

Изработена от най-изисканите материали, Baltimora е проектирана и завършена  да изглежда по най-добрия начин за по-дълго време, носейки ви ненадминати решения, които да псорещнат всички ваши нужди и безкраен ред от интелигентни, изключителни предложения които смесват традиционното и модерното с перфектна лекота.

Кухня Baltimora включва вратички от масив в разнообразие от четири различни вида: Череша (Cherry), Бял Ясен (White Ash), магнолия лакирана в цвят Орех  (Walnut varnished Tulipier) и Ела-Екрю (Ecru Fir-wood).

Италиански кухни Scavolini, модел Margot, дизайн от Vuesse

Margot е традиционна кухня от дърво, с врати с оформени по шаблон рамки и релефни панели от масивен ясен; може да бъде произведена в следните цветове: Череша и Сметана.       Стъклата са щамповани и поставени в рамка, с гравиране и с централна украса.    ­

Декорацията и детайлите са от значение за една кухня, предназначена да трае дълго във времето, богата на съдържание и постижения.
За всеки вид композиция са на разположение персонализирани и изтънчени решения: закръглени абсорбатори за печки, оградки, оформени видими елементи, подложки за окачени шкафове, врати с решетки, завършващи декоративни елементи, ъглови окачени шкафове, поставки за чинии.

Елементи, които остойностяват традицията, гарантирайки комфорт и които преобразуват кухнята в елегантна и гостоприемна среда.

Сайт http://www.kuhni-ralica.com 
Следвайте ни в Facebook: Мебелни къщи Ралица – мебели за дома и офиса, комплексно обзавеждане.

0700 19919 

На цената на един градски разговор
от цялата страна без оскъпяване

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

9000 Варна, бул. „Вл. Варненчик“ 186
Mall Варна, ниво 2

факс: +359 52 556629

e-mail: mkr@isu.bg
http://www.ralica.bg

ВАРНА

Мострен салон Ralica
Варна 9000, бул. „Владислав” 186

МОЛ Варна, ниво 2
тел.: +359 52 612196, 556640
факс: +359 52 556641
GSM: +359 886 333650, 888 151732
e-mail: showroom@isu.bg
mkr-varna@isu.bg

СОФИЯ

Мострен салон Ralica
София 1000, бул. „Цариградско шосе“ 115

The Mall София, ниво минус 2

тел.: +359 2 8787937
факс: +359 2 8787952
GSM: +359 885 292393
e-mail:  mkr_themall@isu.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.