Всяка една стая може да промени атмосферата си, ако пребоядисаме стените, в цветова схема, която пасва на цялостния дизайн и детайлите или дори контрастира с мебелите, например. Но все пак, при толкова възможности, какво да изберете? Всъщност, всичко зависи от настроението и предпочитанията Ви! Просто  няма верен отговор.100-Interior-Painting-Ideas-You-Will-Love-homesthetics.net-97

Топлите цветове отговарят на уютната атмосфера, докато ярко червена или черна стая е по-вероятно да превъзбуди човекът, живеещ в нея. Разбира се, всичко зависи от Вас и Вашата собствена визия за това определено място. Но винаги имайте предвид начина, по който ще се свърже с останалата част от вашия дом.

Идеите, представени по-долу, варират от много нормални до откровено луди.Ако, обаче, харесате нещо и искате да го приложите на практика във Вашия дом, ограничете дизайна само до една стая, за да не стане прекалено претрупано и пресиращо.  Някои от дизайните включват използването на тапети, а не точно боядисване на стените, но, така или иначе, са доста оригинални хрумки, така че са включени в тази класификация. Чувствайте се свободни да изразявате себе си дори чрез боядисването на стените в дома Ви и не се ограничавайте само до дизайни, които сте видели тук. В крайна сметка, колкото и да се опитвате да копирате нещо до последния детайл, Вие винаги влагате нещо от себе си и дизайнът става уникален – така че именно това си струва. По този начин импровизирайте, оставяйки въображението Ви да Ви води.100-Interior-Painting-Ideas-You-Will-Love-homesthetics.net-95

Например, може да боядисате стената в по-неутрален цвят, топло сиво и да нарисувате красиво пролетно дърво с цъфнали ярки цветове.

Защо не помислите и за огромен семпъл надпис; боядисайте стената в един избран от Вас цвят и след това или използвайте шаблон или сами изрисувайте надписа – напишете ‘ любов’, например!

Забавлявайте се и се наслаждавайте на самия процес на боядисване и създаване на оригинални интериорни идеи за стена!

Снимки: homesthetics.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.