Привет, любовни птички! Св. Валентин наближава!Представяме ви няколко прекрасни идеи за Св. Валентин от типа “направи си сам”, които със сигурност ще харесате. Насладете се и споделяйте любовта! Направете нещо специално за любимия си човек за този Свети Валентин.

Денят е уникален по свой собствен начин – това е денят, в който ние празнуваме любовта. Затова той трябва да бъде и отправна точка на годината, в който да изтъкнем значението на споделянето на любовта.

Любовното мото „Нека празнуваме“ трябва да присъства навсякъде през месец февруари тази година. Така че, трябва да започнете да мислите за това как ще декорирате дома си. Тук ние избрахме за вас някои идеи за декориране на стена, с които можете да го направите сами – те изглеждат супер очарователни!

Прекрасен разделител за книги
Ако си мислите за закупуване на книга като подарък, не пропускайте възможността да развеселите вашия любим с ръчно изработени разделители за книги, с които ще покажете любовта си към него / нея.

любовни разделители за книга

Подаръчни торбички “направи си сам”
Почти винаги торбичките (опаковките) имат най-голямо значение за визията на подаръка. Специално за Свети Валентин, трябва да сте наистина ориентирани към детайла относно създаването на най-добрата торбичка за подарък! По-долу в галерията има някои изящни примери за красиви подаръчни торбички, които много лесно могат да се изработят. Вземете вдъхновение от тази красота и започнете подготовката на най-страхотната торбичка за подарък!

торбички за 14 февруари

Гирлянд за Свети Валентин
Любовните гирлянди са друга креативна идея за Св. Валентин. Можете да ги окачите навсякъде в дома ви и е много лесно да се направят, без да харчите твърде много пари.

декорация за 14 февруари

Пакетечета за чай във форма на сърце
Това е най-милата идея, която можете да реализирате за този ден на влюбените. Направете свои собствени пакетечета за чай във форма на сърце и се пригответе за топло и приятно празнуване. Необходими са ви само филтри за кафе/чай, розов или червен конец/канап, игла, насипен чай, връв или прежда и ножици.

пакетчета за чай направи си сам

Креативни любовни буркани
Ние сме влюбени в идеите за тези буркани, така че няма да пропуснем да споделим някои от тях за предстоящия празник. Ако си мислите за подходящ подарък за любим човек, ето нещо, което всеки може да се направи с малко усилия и креативност. Напълнете бурканите с бонбони или свещи и ги украсете с много сърца и красиви пожелания.

любовни буркани направи си сам

Как намирате тези идеи за Св. Валентин за вашия дом? Не са ли прекрасни? Коя е любимата ви?

Източник: http://feelitcool.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.