Ето и няколко прости идеи за проекти в стил „Направи си сам“:

01-Log-Sidetable-DIY
– Свалете кората на един дънер и с помощта на шкурка изгладете повърхността на дънера до съвсем гладка. По този начин ще можете да използвате дънера като странична масичка.

02-Wooden-Toothbrush-Holder
– Вземете дървено блокче и пробийте дупки в него, така че да си направите поставка за четки за зъби в стил „Направи си сам“.

03-Leather-Closet-Handles
– Друга много проста, но елегантна идея е да използвате старите си и вече ненужни колани и да ги пригодите сгъвайки ги и захващайки ги с пирон за закачалки, за вашия така претрупан гардероб.

04-Rustic-Ladder
– Истината е, че стълбите могат да бъдат използвани по най-различни предназначения почти из цялата къща. Те могат да бъдат използвани за закачане на хавлии и кърпи в банята, за закачане на списания или одеяла във всекидневната, за закачане на дрехи в спалнята или просто да да поставите вази със цветя на дисплей. Ако ви харесва идеята, намерете стара дървена стълба и й изменете предназначението. Използвайте я като поставка за най-различни неща.

05-Rustic-Room-Divider
– Стари и ненужни прозорци могат да бъдат превърнати в най-различни декоративни неща за из къщата. Могат от тях да се направят грубовати мебели като масичка за кафе, шкаф, фото рамка или дори параван за стая.

06-Rustic-Coat-Hanger-DIY
– Ако просто намерите няколко дървени пръчки, те веднага могат да ви послужат за проект в стил „Направи си сам“, а именно да ги захванете заедно с помощта на винт и ето, че имате уникална по рода си закачалка за дрехи, чанти, шапки, шалове и каквото още се сетите.

07-DIY-Wall-Fern
– Не е ли прекрасна идеята, ако имате камина вкъщи, вместо да криете дръвцата за камина, да ги поставите на дисплей и да се радвате на чудесния им вид. Дори във всекидневната си, можете да имате или да си направите малко отворено пространство вградено в стената, в което да поставяте декоративни артикули или в случая купчинка дърва за камина. Със сигурност ще направят всекидневната ви да изглежда още по-уютна.


Източник: http://www.hometreeatlas.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.