Дизайнът на Вашия дом може да бъде изведен на едно изцяло ново ниво, разбира се много по-високо от предишното. Не се колебайте и последвайте нашите вдъхновяващи, ярки и свежи идеи, които ще внесат красота и хармония във Вашия дом. Освен, че ежедневният Ви живот ще стане много по-лесен , ще имате и много повече време за любимите си хора и дейности. Наслаждавайте се на ярките и вълнуващи направи-си-сам идеи по-долу, които са разделени в три части. Започваме с част 3:
Пространство за съхранение на обувки
Гардеробната е едно от най-ценните помещения в дома на всяка жена, която е любител на модните дрехи и високите токчета; тъй като повечето жени са наистина очаровани от обувките на високи токчета; тази първа категория е посветена на проектирането на уникални по вид стелажи за официални обувки, които ще спестят място и ще организират всичките Ви любими високи токчета в добре подредени редици. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате няколко рафта, които, обаче, са разположени под по-малък ъгъл от обикновените 90-градусови рафтовете; това се прави с цел токовете на официалните обувки да могат да се закрепят на стелажите, така че максимално да се пести от пространството на гардеробната. По този начин ще можете да си купите много повече обувки и ще може да има се наслаждавате, поставени на рафтовете като истински трофеи.

25240-classically-cool-photo-crown-molding
Освен това, когато става дума за обувки и когато погледнем навън към зимната приказка, всяка жена неизменно се сеща за … ботуши. Така че следващата ни идея е свързана с организирането на частта от гардеробната с Вашите ботуши; с помощта на малки закачалки, подобни на тези, които използваме за нашите дрехи, можем да подредим зимните си обувки в стройни редици; единствената разлика е, че тези закачалки имат щипки, с които закрепваме всеки чифт ботуши за закачалките. Така всичките Ви боти и ботуши ще са старателно подредени и закачени пред очите Ви.

28
Миниатюрни градини
Можете да проектирате приказни миниатюрни градини от Вашите счупени стари саксии за цветя. Освен това след засаждане на любимите Ви цветя или други малки растения, можете допълнително да оформите миниатюрни стълбички и да украсите пространството с някои малки играчки, с които децата Ви вече не играят.

2225859-987fd3804b1f0467b5f5bbaf21342f70
Уникални закачалки
Можете да използвате, да речем, някои стари лъжици за създаване на оригинални закачалки за висящите саксии във Вашата градина или на терасата. Всичко, което трябва да направите, е да изровите от кухненските чекмеджета някои „стари, но ценни“ лъжици, които можете да огънете под формата на стенни закачалки и с помощта на пирони да закрепите на избрана от Вас стена, било то на верандата, на балкона или в градината. След това, само окачете красивите си саксии, пълни с цъфнали цветя. Тези уникални закачалки са едновременно уникални и много функционални, нали?

DIY-Garden-Pots-25
Артистични вази
Можете да освободите въображението си и да създадете няколко красиви артистични вази, които ще допринесат за колоритния или минималистичен декор в дома Ви. Първо, можете да вземете няколко стъклени буркана или обикновени вази; налейте в тях малко боя или цветен лак, а след това просто ги разтръскайте и завъртете няколко пъти, докато получите желания дизайн; можете да украсите с малки детайли с четка. Накрая само оставете да изсъхнат на слънце.

sans-titre-21
Второ, можете да създадете прекрасни вази от конфети като залепите разноцветни конфети върху голям балон. Нанесете малко лепило върху балона с помощта на четка, и след това просто поръсете конфетите. Оставете за няколко часа да изсъхне достатъчно добре, след това спукайте балона с игла (дори можете да помолите детето си да го направи, тъй като това би било страшно забавно за него); ще получите прекрасна ваза от конфети, след което само остава да изравните краищата с ножица.

Een-schaal-van-confetti-maken.1391710768-van-ETB
Люлка за верандата или балкона
Използвайки Вашите стари дървени врати, Вие можете да направите красива и удобна люлка за верандата или балкона. Вземете стари дървени врати, ако е необходимо, боядисайте ги предварително. След това закрепете двете врати заедно – едната от тях ще бъде седалката, а другата – облегалката; сложете удобен матрак или няколко по-големи възглавници за основа; прикачете облегалки за ръцете и закачете с дебела и издържлива верига, с която да можете да провесите люлката от покрива на къщата си или на балкона.

Re-using-old-door_10
Рециклиране на парчета дърво
Ако по време на разходката си на плажа или някъде в гората сте намерили клони или парчета дърво с причудливи форми, не се колебайте, а ги използвайте за направата на декорация от рециклирано дърво за Вашия дом. Точно тези парчета дърво могат да се превърнат в приказни рециклирани мебели или уреди. Например, изберете еднакви по дебелина и дължина клони, прикрепете ги заедно и оформете основата на лампа за хола или спалнята; след това сложете хубав абажур и внимателно свържете кабелите с крушката; ако Ви е трудно, по-добре се допитайте до професионалист.

ideas-to-use-driftwood-in-home-decor-44
Накрая, но не на последно място, можете да изработите полици от рециклирана дървесина събрана по крайбрежието при последната ви разходка до там. Всичко, от което се нуждаете, са няколко по-дълги клони, които ще послужат за странични подпори, докато по-късите парчета дърво ще оформят рафтовете; стегнете всичко с въже, лепило и силикон, за да стане по-стабилно; по желание може да боядисате или само да нанесете един слой лак върху вече готовите полици. Щом изсъхнат можете да ги поставите в избрания от Вас ъгъл на хола или спалнята. Върху така направените полици от рециклирана дървесина можете да съхранявате Вашите ценни дискове, книги или сувенири от всички краища на света.

Legjobb-polcok_88706d912304d82ef2fa1aaefecd0806


Източник: http://beautyharmonylife.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.