Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Идеи за есенна декорация, които ще стоплят сърцето ви

Събрахме няколко вълшебни идеи за есенна декорация, които ще стоплят сърцето ви!Защото лятото бавно се отдалечи по слънчевата пътека, която есента вече оставя и е време да помислим за всички онези малки наслади, които есенният сезон ни носи. Децата се връщат на училище; започват всякакви колективни инициативи със съседи, колеги, родители и приятели; ароматно кафе на верандата в студеният и свеж сутрешен въздух; листата се превръщат във невероятни цветове пред очите ви и това е моментът, в който трябва да преобразите дома си в топло и уютно място.

Подбрали сме интересна колекция с фермерски привкус, за да поканите есента у дома. Фермерската тема често се фокусира върху семейните празници, жътвата и изобилието. Тя е лесно постижима у дома, просто променете цветовите решения на всички декоративни възглавнички и всички и кувертюри с топли есенни нюанси.

Есента означава топло огнище с всичките му отблясъци, сушени цветя и тикви. По начало наличието на сушени цветя напомня за жътва. Друг важен декоративен момент може да се окаже подмяната на саксиите с по-подходящи за сезона, както и смяната на посланията по стените ако имате такива. Ако имате веранда, то тя може да се превърне в истинско пиршество на есенните цветове. Направете своеобразен декор в единият ъгъл, комбинирайки всичко подходящо за сезона – сено, тикви, цветя в жълти и оранжеви нюанси, сухи цветя, железен декоративен фенер. Ако пък не тълкувате жътвата по традиционният начин и искате по-изтънчен дизайн, има предложение и за вас. Най-лесната и достъпна украса за есента остават венците за врата от сухи цветя. Веселите маргаритки винаги могат да съживят верандата. А белите тикви са отлична декорация, защото пасват отлично във всяка цветна схема. Ако пък изберете оранжевите им братя, можете да ги комбинирате с диви плодове и слънчогледи за слънчев ефект. 

Ако успеете да се сдобиете с памукови клонки, можете да направите един от най-ефектните венци за входна врата.

Източник

Exit mobile version