Холът е специално място, където се събират всички членове на семейството. Затова и всеки иска да създаде не само удобен, но и хармоничен дизайн на хола. Обикновено всеки хол има малка масичка за кафе, диван и фотьойл за четене, има картини, телевизор, лампа, килим и т.н. И все пак, ако имате ограничен бюджет, с който е необходимо да се съобразите, трябва да премислите фактори като мебели, декоративни елементи, килим и дори тапети, доста внимателно. Трябва да направите всичко по силите си, за да ограничите сумата, която ще похарчите за дизайн на хола, но все пак той трябва да бъде удобен и приятен за окото.
Ето някои много подходящи идеи за евтин, но удобен и красив, дизайн на хол:
Опростените мебели в ярки цветове създават чувство на лукс и удобство. Не е нужно да използвате скъпи декоративни детайли за украса, нужна Ви е само масичка и красив диван.

110
Малка масичка, два дивана и уникална холна лампа, в комбинация с хармонични цветове носят изключително отпускащо усещане както на собствениците на дома, така и на техните гости.

210
Можете също да създадете опростен, но уникален хол като си набавите кръгла масичка и поставите красиви цветя върху нея – този елемент ще се превърне в централна точка на хола Ви и ще прикове погледите на всички. Този стил е много подходящ за апартаментите на млади заети хора.

33
Друг евтин,но красив дизайн за хола е позиционирането на сравнително по-евтин телевизор на сравнително централно място (всъщност той може да бъде поставен на семпла дървена секция, а пред нея красива, но евтина масичка за кафе). Ако секцията има полици, ще можете да подредите и книгите си там и да направите дизайна на хола си още по-приветлив и изтънчен. Този евтин, но красив дизайн за хол е главно подходящ за по-зрели хора, които обичат да прекарват повече време вкъщи.

42


Източник: http://www.architecturendesign.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.