Кухнята винаги се използва изключително много във всеки дом, което изисква постоянно подновяване или, поне, освежаване на помещението. Затова и тук Ви представяме последните тенденции за 2015 в декорирането на кухни.
– Открита кухня свързана с хола
Откритата кухнята позволява да акцентирате и да придадете завършен вид на дизайна и на Вашия хол. Така че новите декорации и цветове за Вашата кухня трябва да бъдат избрани много внимателно, за да са в хармония с тези в хола.
– Дървени шкафчета
Дървените шкафове са тенденция, която ту излиза от мода, ту се завръща. Обаче, за 2015, те отново са хит, тъй като правят кухнята да изглежда по-естествена и, плюс това, пасват на всеки цвят и десен на мебелите.
– Матиращо покритие
Тази година, за разлика от предишни, тенденциите при покритията на кухненските мебели все повече наблягат на матиращия ефект, отколкото на лъскавите.
– Бели шкафове
Бялото е брилянтен цвят, който пасва много добре на всеки друг и е на мода от доста години, не само през 2015. Белите шкафове са перфектният изборм, ако искате да създадете една модерна кухня; белите шкафове добавят изключителен дизайн и модернизират цялостния интериор на кухнята.
– Сиви шкафове
Сивите шкафове са по-практични, тъй като изискват по малко грижи по поддръжката отколкото белите; освен това сивият цвят пасва изключително добре на всички видове бар плотове.
– Шкафовете с металическо покритие
Шкафове с металическо покритие могат многократно да усилят шикозното излъчване на Вашата кухня, те пасват на всеки вид интериорен дизайн, без да е нужно да подновявате другите мебели или уреди в помещението.
– Шкафове с бронзови, никелови и хромови обшивки
Обшивките от неръждаема стомана не са на мода през 2015, излъсканите бронзови детайли и обшивки са много по-модерни; в тях се включват всякакъв вид дръжки, скоби и топки за вратички. Никела и хрома, са материали по-леки от бронза и също могат да бъдат използвани.
– Метали в топли цветове
Както споменах по-горе, неръждаемата стомана не е на мода през 2015, така че е добре да се спрете на други метали като детайли и скоби от мед и хром , които ще направят интериорния Ви дизайн още по-богат, а атмосферата още по-топла и ще предадат уникален външен вид на завършената кухня.
– Бели мивки
Бялото е изключително модерно през 2015, така че белите мивки са най-добрият избор, ако искате да модернизирате кухнята си; ако и решите да използвате детайли и скоби за шкафове в по-тъмни цветове, то бялото ще се комбинира изключително добре и с тях и ще намали ефекта от по-тъмните детайли.
– Чекмеджета
Чекмеджетата са изключително важни за всяка кухня, защото те я поддържат чиста и изрядна. Но чекмеджетата тази година изглеждат малко по различно, тъй като имат отделения където да съхранявате всички необходими уреди и приспособления в изряден ред.


Източник: http://interiordesign4.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.