Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Декорация за масата с цветовете на есента

Есента носи нови цветове, топъл уют, ароматни вечери и повече споделено време с най-близките ни хора. Декорацията на масата е съществена част от подготовката, а и едно приятно занимание. Грабнете вдъхновение като разгледате тези идеи за декорация на масата. Тези решения за подходящи са за всякакъв повод.

Една красива маса за хранене се нуждае от нещо повече от вкусни и красиви на вид ястия. Тя също така трябва да изглежда невероятно, преди да сервирате вкусотиите. Нещо толкова просто като листа от дървета, поставени върху всяка чиния може да направят на масата да изглежда елегантна.

Поканете природата вътре и използвайте цветя, дори малки дървчета или клони.

Както можете да видите, тези примери красиво използват цвета на есента и природните материали. Повечето от тях включват паднали листа, клони, тикви и борови шишарки. Има много символични елементи, които можете да използвате, когато декориране на масата. Достатъчно е просто да погледнете в градината и да намерите вдъхновение. Опитайте се да следват сезонната цветова палитра с нюанси като жълто, кафяво, червено и оранжево.

Кой каза, че есента е тъжен сезон?

Източник: www.homedit.com

 

Exit mobile version