Жълтият цвят за баня се използва много по-малко от оранжевия. Макар и да не се използва много често, жълтият също е много привлекателен цвят и никога в банята Ви няма да бъде тъмно. За да изглежда жълтото още по-впечатляващо можете да вземете под внимание някои стилистични идеи.Например съчетанието жълт-бял-светло син – това е „курортен стил“. Можете да го допълнете с плетени притурки и зелени растения. Но жълтото трябва да е наситено, а бялото – много.

Друг вариант с френски привкус, жълтото се допълва със синьо или маслинови детайли. А като украшения може да ползвате рафтове от ковано желязо или букет от слънчогледи.

Трети стилен вариант, който бихме могли да Ви предложим е стил „Египет“. Например мозайка с златни раета, вплетени в жълто-бяла основа. Ако използвате за останалата част от повъхността на стената съчетанието слонова кост с черно (или графит), имате шанс да се почувствате като легендарната Клеопатра.

Останалия декор за такава баня трябва да го изберете доста внимателно, за да не развалите слънчевия блясък. А ако искате да усилите впечатлението, можете да добавите и огледало.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.