Дженифър Лопез се разделя с двуетажният си апартамент в сърцето на Манхатън за сумата от 27 милиона долара. Джей Ло вече няма да е момичето от квартала. Тя може и да е била “прислужница в Манхатън”, но се разделя с луксозният си дом в Ню Йорк.
И докато “любовта и не струва нищо”, апартамента и струва малко над 20 милиона паунда.

Видяхме снимките и това място е невероятно. Не ни се доверявайте, разгледайте го и вие. Това е една внушителна гледка, не мислите ли? Всъщност няма как да е от друго място освен “голямата ябълка” и това пространство е само част от огромната външна градина с размер над 270кв/м, с която разполага този двуетажен имот. Ще се затрудните да откриете подобно място в целия Ню Йорк. Окачените гирлянди с лампи, приличат на украса за сватба от каталог.

Този мезонет е също толкова спиращ дъха във вътрешността си, където, ще откриете двойно по-голяма площ от градината на разположение. Ще разполагате с частен асансьор, който ще ви отвежда до петия етаж и отварящ врати пред огромна всекидневна. Тя пък разполага с балкона, който вече ви показахме с изглед към Мадисън Скуеър Парк. Друг апартамент в топ класацията ни е жилището на Дейвид Боуи, намиращо се в Ню Йорк с гледка към Сентръл Парк и цена от 6.5 милиона
долара. Изтънчено и семпло с модерна италианска кухня, притежаваща последните иновации в кухненското оборудване и няколко високотехнологични хладилника. Страшно ни допада висящият рафт за чаши над кухненският остров, а това е една внушителна колекция чаши.

Има три самостоятелни спални, ситуирани на петия етаж. На шестия, ще откриете основната спалня с не една, а две бани. Джей Ло със сигурност знае как да се поглези, тук има още една частна тераса. Прекрасният полилей, мраморните плочки, свободно поставената вана в средата на стаята, меката кожа на пода, всичко това прави банята една от най-луксозните. Предвид факта, че сградата в която се помещава апартамента е от 1924г. само можете да си представите архитектурата на мястото. Едва ли грижите на Джей Ло са отнели и частица от чара на този мезонет.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.