Актуалните тенденции се сменят динамично през годините – от ренесанс към барок, класицизъм, рококо и т.н.

Според тенденциите през 2015-2016г. подходящи за малкия апартамент са простите и правилни форми, изчистени модели мебели без орнаменти, към които лесно се добавят аксесоари в тон със сезона и модата. Модерно и актуално е да се гравират мотиви, както и вградените мебели.

Ако апартаментът  е по-голям, може да си позволите по-нестандартни и обемисти мебели. Актуални са  стилните мека мебел, маса и спален комплект, както и тематичната секция.
Изкуство
25-Cool-No-Money-Decorating-Projects-That-Will-Beautify-Your-Decor-Through-Wall-Art-homesthetics-decor-14Колкото повече вещи, които генерират позитивна енергия, толкова повече ще се зареждаме и ще се мотивираме за работа, както и добро настроение. Например, да поставим картина на пейзаж с красива рамка, която ни предразполага да релаксираме. Всяко нещо, което ни е любимо, избрано с желание, предизвиква у нас приятни емоции.


Растения

plants-home-decor-3
Concrete Geometric

Сега е модерно да се поставят малко, но свежи растения. Повече се набляга на дизайна на съдовете, в които са поставени. Най-подходящото място за растенията е терасата, където може да се оформи приятен кът с няколко пластмасови стола, диван и маса.


Aквариуми

Island-01
Източник

Хитът тази година са големите аквариуми, изящни като мебел. В тях може да поставите, както рибки, така и костенурка, която не изисква много грижи. Хубаво е да се подсили аквариума с двойно стъкло или калено такова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.