Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Зашеметяващи идеи за детската стая, които ще ви оставят без думи

Здравейте, скъпи читатели! Днес за вас събрахме още зашеметяващи идеи за детската стая, които ще ви оставят без думи!

Няма по-голяма награда от усмивката на децата ви! Децата са енергични и просто търсят забавление, така че докато декорирате стаята им добавете толкова цвят, колкото смятате, че е нужно.

Всички родители искат да създадат перфектната детска стая, пълна със забавления, игри и цветове. Детската стая трябва да излъчва уют, живот и чар. Най- доброто, което можете да направите, е да отразите личността и духа на малчугана си в дизайна на стаята му. Вижте нашите предложения и почерпете вдъхновение.

Въображението на децата е безгранично. Наш ангажимент е да го подхранваме и насърчаваме. За всички деца е забавно наличието на легло с втори етаж с конструкция във формата на къща на дърво. Спим горе, играем долу!

 

За всички малки приключенци, ето нещо наистина готино! Детска стая с площадка за игра, където детето ви ще се забавлява до насита. Могат да се катерят по стената за алпинизъм, да играе с топка и прочие. Изключително подходящо е за малки момчета, но може да бъде адаптирано и за момиченце.

Готови ли сте за къмпинг? Ако детето ви е любител на природата или вие самите искате да добавите някакъв естествен акцент в детската, тази стая е наистина готин пример за нестандартен и тематичен дизайн на детска стая. Пълна е с естествени и горски акценти и е подходящо решение за малки пространства. Освен че е с уникален дизайн е и доста функционална. Разполага с двуетажно легло, долната част от което е трансформирана в малка колибка за любителите на къмпинга и четенето.

 

Как ви се сториха нашите предложения? Не са ли просто прекрасни? Вслушайте се в детето във вас и разчупете идеята за стандартната и скучна детска стая като я превърнете в уютен кът за забавления, четене и усмивки.

Източник

Exit mobile version