Церемонията за Оскарите наближва. В нощта на 28 февруари блясъка и лукса стават част от един от основните моменти за кино общността. Това, което прави тази вечер специална, са модата и най-добрите филми за изминалата година.
Тъй като сме на “Оскар” вълна, решихме да споделим с вас тези идеи за интериорен дизайн на помещения, публикувани в списание Elle Decor, които наистина заслужават да спечелят награда Оскар. Това са стилни всекидневни – перфектна комбинация от луксозно обзавеждане и невероятен вкус към декора. Те въплъщават най-добрите и перфектни интериорни решения, от които можете да почерпите идеи и вдъхновение за подобряване на стила във вашия дом. Нека да разгледаме най-номинираните!

Можем веднага да посочим кой декоративен детайл е акцентът в този хол. Златната маса за кафе носи лукс, докато стената с интересната картина е детайлът, който завършва интериора.

стилна всекидневна

 

Семпла и модерна. Тази дневна не разполага с нещо натрапчиво, но комбинацията от мебели в семпъл дизайн я прави чудесна вдъхновяваща идея за всеки, който търси изискан, но минималистичен стил декорация. Номерът е в това да използваме правилните цветове, като оранжевият стол. Бяло, бежово и кафяво обикновено са синоними на минималистичен хол. Мебелите имат опростен дизайн, но декоративните детайли дават на тази всекидневна специален щрих.

свежа и стилна всекидневна

Кръглата картина създава в това пространство една наистина радостна атмосфера. Снимките и картините винаги са били страхотна идея за украса бялата празна стена. И тази комбинация е идеален пример за това как не са нужно много мебели, за да се създаде красив сет за хол.

стилна всекидневна с цветен акцент

Бeжовото винаги е било класически цвят. С този цвят можете да създадете такива комбинации в хола, които ще накарат да се изненадате от възхита. Най-важно е, какви са мебелите, които ще изберете. А ако искате да се даде акцент с различен цвят, можете да добавите няколко цветни възглавници за дивана.

стилна всекидневна със свежи цветове

Всяка от тези всекидневни заслужава награда Оскар. Кой интериор ви е любимият?
Не забравяйте, че за да получите перфектен интериор, трябва да вложите сърцето и душата си в момента на декорация и да бъдете верен на вашия вкус.

Източник: http://roomdecorideas.eu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.