Ако някога сте били в Сан Франциско, със сигурност сте виждали тези очарователни Викториански къщи скупчени една до друга. Резиденция Noe Valley е точно като една от тях- елегантна отвън, но влезете ли вътре, е съвсем различен свят. Feldman Architecture са премоделирали няколкоетажното жилище , комбинирайки класически Викториански екстериор с ярък и свеж съвременен интериор, като са взели най-доброто от двата свята. Стомана и стъкло играят важна роля в стилното преобразяване, докато сиво и бяло доминират цветовата палитра.
На долните нива на къщата са публичните пространства, които сякаш преливат от едно в друго. Бариерите между помещенията са премахнати. Малка зона на всекидневната, очарователна кухня с изтънчен сив кухненски остров по средата, зона за закуска и по-формална зона за хранене, всички те са визуално свързани. Стъклени врати с рамки, много прозорци и стъклени прегради, както и прозореца на тавана над стълбището позволяват на слънчевата светлина да облива помещенията
На последния етаж се помещават няколко спални, включително главната спалня, която комбинира модерен дизайн с уютна атмосфера. Малък заден двор, прекрасна тераса с кът за сядане, домашен офис и стая за забавления, тази къща има всичко необходимо на едно семейство! Всеки метър от нея е усвоен, има всякакви удобства и не на последно място, красота и стил!


Източник: http://www.decoist.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.