Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Тийнейджърски стаи за момичета

цветна стая за момиче

Търсите идеи зa тийнейджърски стаи за момичета? Всеки тийнейджър има свой собствен стил, независимо дали той е женствен, съвременен, изискан или просто дързък. Тук разглеждаме някои от най-добрите начини да се съчетае индивидуалния стил в спалнята с характерното за тийнейджърската възраст. Казваме “чао” на детския, бебешки декор и приветстваме един по-зрял интериор със следващите лесни стъпки.

Добавете цвят и материя
Зарадвайте дори и най-претенциозната тийнейджърка с добавянето на любимия й цвят. Това е фантастичен начин, за да покажете индивидуалността на вашите деца. Използвайте цветни аксесоари, които могат да се променят толкова често, колкото настроението им.

Място за съхранение
Всеки родител знае колко е трудно да намерите чиста и подредена детска стая. Направете мястото за съхранение привлекателно и децата със сигурност ще прибират вещите си във всеки един момент. Използвайте кутии и кошници с максимален капацитет за съхранение, които да са едновременно ефективни и приятни за окото. Чудесна идея е заедно с дете ви да ги украсите с любимите ви цветове и изрезки от списания.

Смесвайте елементи, комбинирайте смело – например ярко спално бельо с флорани мотиви, боядисани стени в тонизиращи цветове – и със сигурност ще съзадете тийнеджърска спалня, която ободрява дори най-придирчивите тийнейджъри.

 

Използвайте ефектни тапети за стената
Шарени тапети в ретро стил правят истинско впечатление. Изберете мебели и аксесоари в същите тонове. А съчетанието между черно и бяло печат добавя класически акцент.

Флорални мотиви – за момичетата с класически (и така модерния) винтидж вкус, рамката за леглото от ковано желязо, затрупано с удобни, флорални възглавници, е правилният избор. За още по-голяма автентичност, използвайте куфари втора употреба за допълнително съхранение под леглото.

Сгъваемо бюро
Друга основна съставка в спалнята на всеки тийнейджърка е пространството за учене – където ще съсредоточи, ще пише домашни и тн. Бюро, монтирано на стената, комбинира едновременно зоната за съхранение и пространството за работа, тъй като на пода е свободен, а и документите и предметите са организирани и подредени.

Коя е любимата ви идея за интериор от тези тийнейджърски стаи?

цветна стая за момиче

Източник: http://www.housetohome.co.uk

Exit mobile version