Ако планирате да освежите стаите в къщата си или тъкмо сте си купили нов апартамент и всичко, което искате е да ги декорирате сами, имате късмет, защото сте попадали на правилното място. Мисли ли сте да декорирате стените на Вашия дом с тапети, вместо да поставяте скучни картини в рамки или полици, които заемат много място? В момента тапетите са най-модерната декорация за стени, особено тапети с географската карта на света. Те са най-яките и интересни: тапетите, които могат да освежат всеки дом.

3-O3K-9Rbfp3J0g1zb55JyyP5OK9dk05iQYVQaTkBr0-718x553
Тапетите с географската карта на света могат да бъдат намерени в много различни цветове, които да паснат на интериора на Вашия дом. Обикновено този вид тапети, предназначени за детската стая, са в бяло, розово и синьо. Тези за трапезарията или спалнята са обичайно в неитрални или с избледнял ефект. Независимо дали апартаментът или къщата Ви са малки или прекалено обширни, тапетите с географската карта на света могат да бъдат поръчани за принтиране във всякакви размери и интензивност на цвета, така че няма причина да се притеснявате. Поставянето на тапети с картата на света може да бъде изключително приятно занимание, особено като имате предвид резултатите – стаята Ви, със сигурност, ще се превърне в изтънчено и интригуващо място, което ще привлича приятелите Ви като магнит.

0E-JyfFdxAf_Ubr1mPpa3FwacymgXwpQfgZ4hln6Vwo
Все пак ако решите да декорирате спалнята, детската, всекидневната и трапезарията с подобен вид тапети с географската карта на света в различни цветове и отенъци, е добре да наемете професионалист, който ще свърши всичко за нула време, без никакви грешки.


Източник: http://www.topdreamer.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.