Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Сватбени етикети, красиви спомени от незабравим ден!

Ако сте ходили някога на сватба, със сигурност сте ги забелязали. Поне сте обърнали внимание на надписа върху сватбеното шампанско. Ако не сте и ви предстои организирането на сватба, ще ви разкажем защо ви трябват!

Сватбените етикети, не са нещо ново. Всъщност традицията да се маркират важни дати по някакъв специален начин е широко застъпена. А какъв по-важен ден от сватбения?

Предлагаме ви прелестни варианти, които могат да се персонализират разбира се. Обикновено, на сватбените етикети са изписани имената на младоженците и датата на събитието.

Друг вариант е, да добавите послание към гостите или някаква закачка.

Сватбеният етикет, може да е в тон с поканите ви или да е в съвсем различен дух.

Ако планирате да раздавате бутилки вино като сватбен подарък или просто сте включили вино в сватбеното меню, тази идея за етикет е просто шеметна!

Може дори да маркирате бутилките с вода!

Една елегантна идея за персонализирани сватбени етикети е, те да са върху пликовете с картички за благодарности и покани.

Със сватбен етикет, може да украсите и капачки. Например, сте решили да подарявате чътни за сватбен подарък на гостите си. Оставете бурканчето прозрачно и маркирайте металната капачка!

Сватбените етикети могат да бъдат във всякакъв стил. От модерен- графичен до супер ретро- винтидж дизайн.

Маркирайте мини бутилки чили сос! Прекрасен подарък, символизиращ, колко пикантна и гореща трябва да бъде любовта!

Нестандартни идеи за подаръци, които можете да украсите със сватбен етикет са например, балсам за устни в кръгла кутийка, малки бутилки качествено уиски или бонбони в буркан!

Истината е, че сватбеният ден трябва да е изключителен за вас! Всеки детайл е от значение, а резултатът от една изпипана сватба, прави всички много щастливи! Сватбените етикети са елемент, които остава във времето и напомня на гости, роднини и приятели, а и на самите вас за Вашия специален ден!

Източник:https://www.etsy.com/market/wedding_stickers?page=5

Exit mobile version