Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Супер стилни детски стаи

детска стая

Проектирането на детска стая може да бъде трудно. Използвайки различни теми рискувмеа, че след няколко години тези пространства ще бъдат напълно променени – цвят, спално бельо, а може би дори и един куп предмети на изкуството и други сувенири просто не могат да се запазят. Дизайнерските проекти, които сме събрали за вас тук са използвали модерен подход към дизайна на детската спалня. Игра с ярки пространства, свежи цветове и забавни елементи – тези пространства са приятелски и ще продължат да бъдат функционални и в юношеските години на децата.

Тази детска стая е модерна и свежа. Обичаме микса на кестеняво, опушена мандарина и пепеляво синьо, защото те изскачат един срещу друг, но по-приглушен начин. Това е забавно, но и елегантно. Плюс това, обожаваме неоновата светлина. От тук можете да видите някои от най-забавните елементи в пространството. Има една прекрасен мечка – част от дизайна на стената и приятното домашно бюро точно под прозореца. Шкафът на телевизора е своеобразен склад за всички играчки, което прави това пространство перфектно организирано.

Обожаваме този детски дизайн, защото е толкова забавен и свеж. Oбичаме как цветовете играят в тази стая – жълто и синьо са контрастни цветове, така че те винаги изглеждат страхотно заедно. Това не е просто бебешко синьо и меко жълто – те добавят доза изтънченост към пространството. Банята е забавна и светла. Забележете как кранчетата на мивката имат неочакван цвят, и как останалата част от помещението е модерна и изглежда наистина лесна за почистване.

Източник: www.home-designing.com

детска стая

 

Exit mobile version