Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Стилен апартамент за пътешественици

Този малък и стилен апартамент в Будапеща, Унгария е специално разработени за двама търсещи стила пътешественици и е с обща площ от 323 квадратни фута или 30 кв. м. Привлича ни с много изненадващи решения. Оформлението е ключова характеристика на тази малка жилищна площ, която осигурява всички създадени удобства в рамките на пълния размер на дома.

Снимка: Balazs Glodi

Кухненският бокс, спалнята, и офис площта са организирани в отворен план. За двойка, която почти постоянно е на път, тази гъвкава схема дава възможност за простота и лекота, като същевременно те се чувстваш като у дома, защото е изключително уютно устроена.

Снимка: Balazs Glodi
Снимка: Balazs Glodi

„В центъра на пространството е грабващо окото атрактивно решение на по-високо ниво, което е била построено само с използването на шперплат,“ разказват дизайнерите. „Той не само носи естествено докосване до модернаия шик, но апартамента действа и като функционален пъзел и игра с участието на двойното легло, идеите за съхранение, както и цялото оборудване на кухнята.“

Снимка: Balazs Glodi
Снимка: Balazs Glodi

А мрежа, изработена от бели въжета, се използва за визуално разделяне на леглото от кухненския бокс. Някои от дрехите, се съхраняват в на открито, благодарение на по-творческа закачалка и комбинация от стелажи. Въпреки сложната шперплат структура, този малък и стилен апартамент е ефирен и светъл.

Снимка: Balazs Glodi
Снимка: Balazs Glodi
Снимка: Balazs Glodi
стилен апартамент

Източник: freshome.com

Exit mobile version