Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Проект за маскиране на легло

Със сигурност този проект ще Ви убеди, че няма нужда да купувате мебели, особено за малки пространства, тъй като може да си направите сами. Може и да се забавлявате със семейството и приятелите си докато работите върху проекта си. Не мислете, че ограниченото място в дома Ви е пречка за нормалния Ви начин на живот; по-скоро мислете за малкото пространство в дома си като предизвикващо Вашата креативност и въображение.
Това е проект за маскиране на легло, от който може да спечелите много, тъй като ще имате достатъчно място за живеене и за работа във Вашата всекидневна, ще имате място и да съхранявате вещите си и достатъчно място да поканите приятели, дори да организирате едно запомнящо се парти.
Това ще е Вашият направи-си-сам проект или пък може да наемете професионалисти, които бързо да се справят със задачата. Който и начин да изберете, ще имате нужда от платформа, в която да съхранявате леглото, на което вечер ще спите; най-добре е ако инсталирате същото покритие каквото и на останалата част от пода, защото по този начин всички части ще изглеждат като цялостно подово покритие и Вашето легло ще бъде добре замаскирано и скрито през деня. Може дори да насърчите децата си да представят своите пиеси или просто да се забавляват играейки игри на платформата през деня; а може и да я превърнете в хубава малка сцена за, например, Ваше собствено караоке парти у дома. След това, когато вече сте изморени и е време да си лягате, всичко, което трябва да направите, е да издърпате леглото от платформата и просто да скочите в него; още едно огромно предимство е фактът, че ако нямате време, не е нужно да оправяте леглото си, просто го плъзгате и прибирате вътре в платформата и стаята Ви е подредена за секунди.


Източник: http://www.1-2-do.com/
Exit mobile version