Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Прекрасни подложки за чаши, в които ще се влюбите

Здравейте, прекрасни хора! Надяваме се, че вече сте изпили сутрешното си кафе или чай. Предлагаме Ви няколко идеи за страхотни подложки за чаши, които можете да си направите и сами. Всички любители на тези напитки знаят, колко са важни различните малки детайли около поднасянето им, а и колко различно се чувстваме когато ни обърнат внимание. А ние сме приготвили орнаменти, които ще превърнат всичко в идилия. Любопитни ли сте вече?

Платнени подложки
Те са лесни и бързи за изработка, защото са кръгли и практически могат да се изработят от всякакъв изостанал плат или много различни парчета.

Хитри платнени подложки във формата на чашки


Плетени подложки
Ако ви бива в плетенето можете да се опитате да направите подложка във формата на слънчоглед или друго цвете. Плетените подложки обаче често създават проблем със стабилността, така че не е лоша идея да използвате основа от твърд материал.

Дървени подложки
Те също могат да бъдат разнообразни. Нашата идея е доста старомодна и романтична, но ако успеете да се сдобиете с малки кръгли резени естествено дърво и сте добри с боите, това са изключително колоритни подложки. Просто изрисувайте едната или и двете страни на всяко кръгче и ги превърнете в шедьовър.

Стари вестници и списания, няма проблем. Направете ги на подложки за чаши! Весели и цветни, трябват ви доста изрязани и нагънати лентички които да залепите една за друга с помощта на лепило, като оформите концентрични кръгове или квадрати.

Подложки от малки текстилни топчета
Идеите, състоящи се от pom-pom текстилни топчета са винаги едни от най-веселите и цветните във вътрешният дизайн и обзавеждането. Така че мили мой, купете си ленти с pom-pom топчета и си направете тези красавици. От тях става и отличен подарък!

Всички познаваме старите дантелени подложки плетени на една кука, а може би е време да ги извадим от шкафовете и да им дадем нов живот.

Идея за тропическа тема е да създадете нещо като тези…

А защо не мъниста? Подредете ги както ви харесват и залепете. Емотиконите са добра тема.

Можете да използвате цветно фолио в различни форми и десени и да облицовате обикновени подложки за чаши в различна форма.

Източник

Exit mobile version