Искаме да Ви заразим с празнично усещане – ето защо за Вас събрахме прекрасни идеи за коледни трапезарии. Коледа е едва на един месец разстояние, така че е крайно време да придадете на Вашия дом празничен вид, ако все още не сте го направили.  Много от нас украсяват дома си в последната минута – защо не подготвите дома си за големия празник навреме – не е твърде трудна задача, а и не отнема много време.

191986Ключът е първо да акцентирате върху областите на къщата, които правят най-голямо визуално въздействие и играят важна роля за създаване на гостоприемна среда. Трапезарията е едно такова ключово пространство, което често е в основата на всички планове и празненства.

farmhouse-style-dining-space-with-classy-christmas-decorations

Често виждаме идеи, които се фокусират върху прекрасни аранжировки на маси и Коледни трапези. Дали не пренебрегваме пространството около себе си и по-специално – масата за хранене? Една красива трапезария, украсена перфектно за празниците ще направи Вашите семейни вечери още по-прекрасни. Тези прекрасни вдъхновения ще Ви покажат как да го направите със стил

cozy-dining-room-with-natural-rustic-vibe

fabulous-christmas-decorations-for-the-modern-dining-room

Веселa и модерна трапезария – създайте си я! Не е необходимо да бъде със сложни или ярки дрънкулки в червено и зелено, експанзивни гирлянди. Заложете на традиционни празнични украси.

dazzling-dining-room-captures-the-snowy-charm-of-holiday-season-perfectlybring-the-charm-of-the-christmas-tree-into-the-dining-room

Тенденцията на завръщане към алтернативни коледни елхи е нещо, което набира популярност, а и елегантния скандинавски стил на тази трапезарията долу резюмира този стил.

scandinavian-style-christmas-decor-for-the-contemporary-dining-room

Използвайте ръчно направени декорации и орнаменти. Добавете свещи за да създадете едно светло, топло и празнично пространство за хранене.

christmas-table7

коледни трапезарииколедни трапезарии

Мислили ли сте да добавите коледно дърво в трапезарията? Ако имате изключителна трапезария с достатъчно пространство, то най-вероятно това ще бъде мястото, където семейството си събира на обяд по време на празниците. Защо не повишите празничното настроение на пространството с великолепно украсена коледна елха, която се превръща в център на стаята?

коледни трапезарииколедни трапезарии

Дори и тези, с наистина малки трапезарии могат да включат блясъка на коледно дърво без много проблеми. Просто поставете една малка коледна елха на скрина, така че да се създаде ослепителна фокусна точка в стаята. Без значение от стила на вашата трапезария или цветовата палитра, коледната елха без усилие ще се подобри настроението и ще внесе коледния дух!

коледни трапезарииколедни трапезарииколедни трапезарии

Поканете приятели и семейството си вкъщи и бъдете вдъхновени. Предстоят едни вълшебни дни…

Чрез: http://www.decoist.com/2014-12-19/christmas-dining-room-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.