Тази година е различна и дори да празнуваме само с най-близките си хора, може да направим коледната трапеза паметна и красива! Въпреки социалното дистанциране и пандемията, въпреки всичко, Коледа е период в който даваме топлина и любов и винаги ще е така!

Ще ви дадем идеи за незабравима коледна трапеза, чиято декорация ще разтопи всеки. Флорални мотиви, десени на точки и няколко DIY елемента, изработени от вас и готово- Коледният дух е налице!

Едно от предложенията ни, е декорация с нар! Лесна и супер ефектна декорация за маса с очарователен червен цвят. Комбинирайте със сезонна зеленина за по-голям ефект.

Текстилните салфетки за маса, могат да придобият друго излъчване ако ги украсите. Свийте ги на малко рулце и ги завържете с канап, добавете малко чемшир или друга зеленина и „щипка“ червено за акцент.

Голяма гирлянда за маса, е друг впечатляващ  вариант за украса. Панделки, шишарки и клонки с няколко бляскави акцента, ще ви осигурят разкош и уют на масата!

Не можем да си представим коледна трапеза без свещи! Показвали сме ви и преди, колко лесно можете да си направите свещник от подръчни материали у дома. Свежи червени боровинки, елхови клонки, мъниста и малка ароматна свещ, попадат в красив буркан и получавате невероятен свещник за коледната трапеза.

Не можем да не споменем коледните венчета! Червените боровинки са предпочитан материал за деликатна украса „в чиния“! Ако пък се спрете на венец с по-голям размер, може да украсите гърбовете на столовете около коледната маса!

Сушените плодове са друго страхотно попадение в коледните декорации. За да създадете приятен и интригуващ контраст в празничната декорация, заложете на комбинации като- златисто и черно; оранжево и черно; бяло и златисто. Златните сушени портокалови кръгчета са елегантен елемент, който лесно може да допълни украсата за маса.

Пръчките канела са „умен“ компонент от коледната декорация! Не само притежават топъл неповторим цвят, но ароматът…о ароматът на канела през зимата, е нещо което трябва да си подарите!

Източник:https://www.thepioneerwoman.com/home-lifestyle/g34822951/christmas-table-decorations/?slide=1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.