Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Оригинален декор- 20 дървени настолни лампи

В магазините и онлайн, се предлага разнообразен избор на декорации, които могат да ви послужат за вдъхновение, когато планирате как да декорирате и обзаведете дома си. Има лампи, огледала, картини, фигурки, вази и още много други във всякакви размери, цветове и стилове. Това е добре за вас, тъй като можете да разчитате че ще намерите всичко необходимо за дома си, което да е по ваш вкус.
Всичко се свежда до това да изберете подходящите декорации, най-доброто, което да пасва на интериора на дома ви. Днес ще поговорим за настолните лампи. Те стоят в коридора, всекидневната, на шкафа в трапезарията и на много други места из къщата. Общото между настолните лампи, които ви представяме е, че те са с много оригинален дизайн и са дървени! Нека ги разгледаме!

1. Трикрака дървена лампа с черен лампион


Тази лампа е с трикрака дървена основа в естествен цвят. Чудесно цветово съчетание с цилиндричния лампион в черно.
2. Лампа-лавица с висяща крушка


Лампата е направена от дърво и е облицована с бамбук. Чудесно допълнение към всяка всекидневна или спалня и придава оригинална нотка на интериора. Можем да кажем, че е в японски стил с модерен минималистичен дизайн.
3. Дървена настолна лампа облицована с бамбук


Тази дървена лампа има миниатюрна приставка и е много изчистена и практична. Перфектен избор за нощното шкафче или бюрото!
4. Модерна дървена лампа с артистичен абажур


Не може да не дадем оценим подобаващо тази трикрака лампа. Традиционната обработка на дървото среща модерния дизайн и ни представя любимата лампа в съвсем нова светлина.
5. Очарователна дървена лампа-ябълка


Тази чудновата лампа-ябълка ще изпълни нощите ви със забава. Издяланата дървена рамка е във формата на ябълка. Много оригинален дизайн, нали?
6. Ръчно направена антична дървена настолна лампа


Лампата е с правоъгълна основа от грубо дърво, която е обхваната с метални нитове. Дървото блести под светлината на лампата, омекотена от конопения абажур.
7. Оригинална настолна лампа


Тази дървена лампа първоначално е създадена като 3D CAD дизайн, после е конвертирана в плоски чертежи и принтирана на твърда хартия, така че можете да я изрежете, сгънете и залепите. Освен лампа, това е произведение на изкуството!
8. Цилиндрична лампа с дървена основа


Класическа лампа с кръгла дървена основа с традиционен дизайн и цилиндричен абажур. Можете да я сложите на нощното шкафче. Или пък във всекидневната до дивана за да четете на нейната светлина. Перфектен избор както за модерния, така и за всеки винтидж дом.
9. Конзолна лампа с евкалиптови клони Hygee


Hygee от Датски означава чувство за топлина и уют и принадлежност към дадено място. Тази лампа ви дава всичко това и дори повече. Направена е от здрави евкалиптови клони, които са били почистени и излъскани, така че да се вижда текстурата и красота им.
10. Дървена настолна лампа Filament с черен абажур


Ето една на пръв поглед обикновена лампа, която има оригинална модерна нотка! Доста интересна, не мислите ли?
11. Модерна дизайнерска настолна лампа


Чудесно допълнение към плажните къщи и модерни домове. Оригиналната лампа осветява наоколо със стил!
12. Дървена настолна лампа New World Cube


С форма на куб, тази интересна лампа е най-добрия избор за бюрото на децата.
13. Настолна лампа с кръгла основа от дърво Mandara


Естествен начин да отдадем почит на отминаващото време, мебелите направени от дънер са пример за съвременен дизайн неизлизащ от мода. Настолна маса Mandara със своята интересна форма, е направена от естествено сурово дърво и от стар дънер.
14. Четирикрака настолна лампа от дърво


Четирикраката основа заема централно място в дизайна на тази модерна лампа. Тя е в класически стил, но с модерна нотка. Абажурът е направен от бял висококачествен плат.
15. Рустик настолна дървена лампа с цилиндричен лампион


Акцентирайте интериора си с тази драматична настолна лампа. Тя е със солидна дървена основа и бежов лампион. Под него има красив дифузер във формата на свещ, направен от матирано стъкло.
16. Модерна конзолна лампа направена от полирано от водата дърво


Отново ви показваме произведение на изкуството направено от органични материали и чудесен пример за модерен дизайн. Лампа Riverine Grand е елегантно допълнение към рустик, съвременен или дори азиатски стил интериор.
17. Украсете дома си с настолна лампа Twig


Тази лампа е определено много интересна и ще изглежда прекрасно където и да я сложите.
18. Настолна лампа за спалнята във формата на жена


Тази лампа е част от уникална колекция лампи във формата на човешкото тяло. Освен жена, има също, момиче, момче и мъж. Все пак, най-важното е всички членове на семейството да са щастливи.
19. Модерна рустик лампа Vertico Riverine Root с конопен лампион

Земна и сурова, настолна лампа Vertico изобразява купчина назъбени камъни или силуета на разпадащ се град. В центъра на дизайна е апела към органичното и природата. Изграден е контраст между грубата основа и абажура от бял плат.
20. Дървена настолна лампа с лампион-фенер


Тази очарователна лампа комбинира с вкус традиционната дървена основа и модерен лампион. Резултатът е прекрасен и уникален дизайн, който с гордост ще изложите в дома си.

Настолните лампи са важен елемент от декора на дома. Освен че носят светлина, те са допълнение на декора. Изберете своята настолна лампа според стила на интериора, и разбира се, според вашия вкус!


Източник: http://homedesignlover.com/
Exit mobile version