Верандата е мястото, където можете да изживеете най-прекрасните моменти в живота си. Затова е и нужно това пространство да бъде създадено с вкус и чувство за удобство. Представете си колко е приятно да четете книга, да споделите обяда със семейството си или просто да се припичате на слънце. Не само това, а и верандата е първото нещо, което виждат гостите Ви, когато идват в дома Ви. Затова е нужно да се опитате да я направите възможно най-красива и приканваща; впечатляваща и уникална! Ето няколко изумителни идеи за дизайн на това, така важно пространство от къщата!
1. Дървена веранда с беседка
Широката дървена веранда позволява да обособите кътчета за отдих и обяди или вечери със семейството; можете да направите и едно ниво по-ниско за вид детски кът където децата Ви лесно могат да слизат на тревата. Когато пък искате да почетете любимата си книга или да послушате музика, можете да се преместите в беседката, която е специално направена като островче за усамотение.

1
2. Веранда от каменни блокове
Можете да изберете другия вариант на нещо средно между веранда и полу-беседка. Добре е да свържете балконите на горните етажи директно в това пространство от къщата посредством стълби. Самата веранда може да е продължение на градината, като просто е обособена от малък зид от каменни блокове, подовото покритие е добре да е от същия материал – така че запазите пространството чисто, без калта, която се образува, когато поставите градинските мебели директно върху пръстта.

2
3. Веранда-балкон
Верандата-балкон е още една привлекателна идея като тя е много по-широко простраство от една обикновена тераса на първия етаж на къщата. Може да се яви като вид надстройка; и ще е още по-оригинална ако е на две нива с вид вграден извит диван, който е тапициран или снабден с много декоративни възглавници, за да може цялото семейство да наблюдава залеза във възможно най-удобна обстановка.

3

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.