Експертите по интериорен дизайн предлагат нови и вълнуващи идеи, които хората могат да взаимстват и да използват в своите домове и офиси, така че да ги освежат и „оцветят”. „Калейдоскоп” джобовете за стена са перфектен пример за това как можем да спестяваме пространство докато аранжираме и декорираме стените с някои доста оригинални и практични декоративни техники. Ампърсенд е креативният дизайнер зад тази оригинална идея, която е впечатлила хората по целия свят; всеки модерен дом се нуждае от подобни джобове за стена, които ще помогнат на собствениците да използват дори пространството по стените.
И нещо повече, тези джобове за стена могат лесно да бъдат закупени, просто трябва да отърсите в интернет – може да напишете думите ‘рециклиран рифелуван картон’ или ‘джобове за стена’ и те ще бъдат доставени до вратата Ви в опаковки по два броя. Главно се предлагат в червено, оранжево, лилаво, синьо и жълто, но, ако желаете, може да заплатите малко повече и да ги поръчате в златно, медено или сребърно.
Можете да поставите „калейдоскоп” джобове по цялата стена в детската, спалнята, студиото, кабинета или работилницата си; също така можете да украсите стените на офиса или класната стая, освен това тези джобове са идеални за съхранение на всякакъв вид по-дребни инструменти, канцеларски материали и пособия за писане. Децата Ви ще са очаровани и с радост ще прибират своите най-ценни играчки и сувенири в тези разноцветни джобове за стена.
Необичайните „калейдоскоп” декорации придават креативен хаос на стените, но и ги правят свежо допълнение към цялостната визия на стаята, джобовете за стена лесно се превръщат в прекрасен акцент на цялото жилище, като го правят доста приветливо и просторно.


Източник: http://www.icreatived.com/2014/04/ingenious-kaleidoscope-wall-pockets-by.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.