Има някои наистина шантави идеи за мебели и лампи, на които хората се възхищават; ето ги и тях:
1. Уа полиците да полици за книги под формата на въпросителен знак с осветление в единия край, което служи за лампа за четене, ако тази мебел е поставена близо до диван, например – това е един много впечатляващ дизай направен от Темболат Гюкаев.

tembolat-gugkaev-furniture-10

tembolat-gugkaev-furniture-11

tembolat-gugkaev-furniture-9
2. „Изрязаните полици” са още един модел, който е снабден с осветление и е вграден в стената; полиците обособяват прекрасен ъгъл за четене и почивка във Вашата стая.


3. „Лудата лампа” изглежда сякаш е счупена или стъклото на корпуса се разтапя, а всъщност това е една здрава и много впечатляваща лампа, която се превръща веднага в център на помещението, в което е монтирана.

tembolat-gugkaev-furniture-32
4. „Архитектурните полици” са прекрасен пример за модерно изкуство, тъй като тази мебел се състои от различни модули сякаш балансиращи един върху друг; всъщност конструкцията е изключително здрава и издържлива, а външният й вид е просто артистично хрумване.

tembolat-gugkaev-furniture-3
5. Накрая, но не на последно място, „лампата с полукълбата” е любима на много хора, тъй като прилича на женско дупе, но представено по много артистичен и приятен начин. Тази лампа може да бъде поставена на стената в хола или спалнята с цел да освежи цялостно атмосферата на помещението.

tembolat-gugkaev-furniture-30

tembolat-gugkaev-furniture-31

Източник: tembolat.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.