• Арт галерия Ети
 • Галерия Ети 1 Адрес: гр. Бургас 8000,
  ул. „Георги Кирхов” 21
  Тел.: 0898 / 456 780
  www.galleryeti.com
 • Галерия Ети 2 Адрес: гр. Бургас 8000,
  ул. „Антим I” 43

Представяме ви няколко предложения, които да завършат цялостния облик на вашия дом, не само като интериор а и като душа. Всеки може да обзаведе своя дом по последени тенденции в озавеждането, но това което добавя индивидуалността  на дома ви  е изкуството. Не това,  което напоследък свикнахме да гледаме в  магазините по един лев, по улиците или репродукции . Говорим за това изкуство, в което  твореца е оставил част от себе си. Картина,  която можеш да съзерцаваш с часове, потапяйки се в нея  и всеки път да я преоткриваш.

Малка пластика, не само би добавила  изисканост и стил в личното ви пространство, но и ще ви завладее с с изящност на формите  и многопластовост  на изображението.Нека не забравим и новото място на съвременната керамика- модерна, авангардна, носеща усещане за топлина, не само защото е минала през пещта. С изчистени форми,  пластичност и наситеност на багрите керамични фруктиери, пластики и пана успешно биха били акцент или допълващ елемент  в интериорния дизайн.

Не забравяйте, че освен естетика  и изисканост в дома ви, изкуството ще  донесе хармония и радост на душата ви и не на последно място, това е  една от най-сигурните инвестиции за парите ви.
Да намериш точното място, откъдето да направиш своя избор- качествени произведения на изкуството на добри цени, надежден консултант, в чиито препоръки да се вслушаш, както и конкретна помощ в подредбата и поставянето им в дома, офиса, е много важен момент.

Арт галерии ЕТИ – гр. Бургас  е такова място. Вече 13 години, собствениците Светлана и Енчо Тодорови  предлагайки само българско изкуство, са извоювали доверието на клиентите си. В двата салона на галериите те предлагат богат избор картини , малка пластика, керамика  на  художници  от различни поколения и стилове.

Изборът на изкуство за дома е нещо, което всеки човек трябва сам да намери, преоткривайки себе си. Този детайл, който да завърши дома –  дали това ще са картини, пластики или керамични съдове зависи само от вас!

Потопете вашата душа и дом в красотата на изкуството .

1 COMMENT

 1. Мястото на изкуството в интериорния дизайн на съвременния ( а не съвременният) дом…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.